Nieuws
20-02-2017 | Door Tim de Jong

VLGroep en Scania hebben de samenwerking voor de toekomst bezegeld met de ingebruikname van één van de eerste S450 double stock volumecombinaties in Nederland.

“Het heeft even geduurd, uiteindelijk langer dan een jaar'', aldus Geert Pluk, directeur van VLGroep. “Een lange tijd maar zeker de moeite waard! Op het moment van bestellen was er nog niets bekend over het nieuwe model. Een spannende maar gemakkelijke keuze , gebaseerd op de jarenlange vertrouwensband en perfecte samenwerking die we met Scania Veghel hebben.”

“Het eindresultaat mag er zijn. We zijn enthousiast over de nieuwe S- en R-Serie en de nieuwe ontwikkelingen, waaronder het servicecontract met flexibele plannen wat de TCO ten goede komt. Tevens heeft Scania ruimschoots bewezen het brandstofverbruik op een perfecte manier onder controle te hebben. Ook voor ons is dit één van de hoogste kostenposten. Wij verwachten dat de nieuwe S-serie het verbruik nog verder zal verlagen.”

Deze auto is de eerste uit een serie van vijf aanhangwagencombi's die de komende maanden worden geleverd bij VLGroep. De combinaties worden ingezet op internationale trajecten binnen de EU. Meer technische details vind je ">hier.

Het bedrijf, met de hoofdvestiging in Oss industrieterrein “Elzenburg”, heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd op internationaal volume- en machinetransport en ontwikkelde in samenwerking met diverse opdrachtgevers een specifiek double stock concept wat enorme voordelen oplevert. Tevens beschikt VLGroep over een eigen werkplaats met op- en overslagcapaciteit. Het wagenpark bestaat uit 48 eenheden. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
10-11-2016
Net2.jpg

Vierpersoons Scania voor Van 't Net Verhuizingen

Bij Van 't Net verhuizingen in Soest hebben ze een nieuwe Scania R410 in gebruik genomen met vier goedgekeurde…
Nieuws
29-04-2020
Hansen-Dranken_Scania-1LR.jpg

Hansen Dranken beloont trouwe chauffeur met een Scania V8

Het moest een visitekaartje worden én we wilden onze chauffeur John Theulen in het zonnetje zetten.…
Nieuws
05-06-2016
Zuijlen.jpg

Fraaie bloemencombi voor G.J. van Zuijlen

G.J. van Zuijlen Bloemenexport heeft een fraaie nieuwe combi op de weg gezet. Het gaat om een Mercedes-Benz Actros…