Opvallende DAF XF 530 voor Douwes de Wagt

Nieuws
13-10-2017 | Door Tim de Jong

Eigenrijder Douwes de Wagt uit het Friese Eastermar (Oostermeer) heeft bij DAF-dealer Sent Waninge deze fraaie nieuwe DAF XF 530 SuperSpace op laten bouwen. De trekker wordt ingezet op routes van en naar Italië. 

Douwes de Wagt heeft goed nagedacht, het ziet er niet alleen mooi uit, het is ook heel praktisch wat hier op de weg is gezet. Let op de opvallende, niet originele zonneklep en op de subtiele LEDjes voor de dakairco. De luchthoorns maken de cabine heel mooi af. 

Let ook op de meegespoten spiegelhuizen, dat maakt echt een verschil, en natuurlijk de verstralers diep onderin de voorbumper, war we ook een voorspoiler zien. Brede voorasbanden om de meegespoten wielen laten zien dat Douwes de Wagt heel goed heeft opgelet, dit is natuurlijk heel cool allemaal zo.

Aan de achterkant valt een opbergkist achteraan het chassis op. Let ook op hoe subtiel de uitlaat is weggewerkt! 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
09-05-2021
IEP_3850_copy-1400.jpg

Nieuwe DAF ziet er veelbelovend uit!

Dat er wat nieuws komt bij DAF Trucks geven ze inmiddels ook zelf toe met een teaser campagne die nu loopt. Wanneer…
Nieuws
18-03-2019
Nieuwe_DAFs_van_Mainfreight.jpg

Nieuwe DAF's voor Mainfreight

Mainfreight Transport Nederland in ‘s-Heerenberg heeft 45 nieuwe DAF trucks ingezet. Het is een selectie geworden van uiteenlopende…
Nieuws
13-05-2021
IMG_8161.png

Nieuwe teaser van DAF!

De nieuwe DAF komt er aan, zoveel is duidelijk als we zien hoeveel fieldtest trucks er rond rijden. Zelf begint DAF nu ook met het…