Stijlvolle doorlaadcombi voor Wilfred de Waal

Geplaatst door

Trailerbouwer Heiwo leverde onlangs een bijzondere, veelzijdige aanhangwagencombi af aan Wilfred de Waal uit het Noord Brabantse Wijk en Aalburg. De combi heeft een doorlaadmogelijkheid en is van alle gemakken voorzien. Het trekkende voertuig is een Scania S 580 met alles erop en eraan.

Opvallend aan de bijzonder strakke, stijvol gespoten combi is het aanzienlijke aantal kisten aan de beide chassis. Beide laadruimten zijn verder voorzien van een riante, uitklapbare trap, waardoor klanten makkelijk een kijkje in de laadruimte kunnen nemen. Wanneer de trap uitklapt, gaat de binnenverlichting meteen aan. De combinatie staat op lichtmetalen wielen en is in passende kleuren gespoten. Wilfred de Waal heeft de combi een topklasse uitstraling mee willen geven. De combinatie is verder uitgerust met meerdere camera’s om ook in het Verenigd Koninkrijk veilig te kunnen rijden.

Klantgericht

Wilfred de Waal Plantenexport is gevestigd in Genderen, maar rijdt wekelijks met vier vrachtwagens vol tuin- en kamerplanten vanuit Wijk en Aalburg naar Duitsland en Engeland.

Klik hier voor het hele verhaal!