Stijlvolle doorlaadcombi voor Wilfred de Waal

Nieuws
16-03-2020 | Door Tim de Jong

Trailerbouwer Heiwo leverde onlangs een bijzondere, veelzijdige aanhangwagencombi af aan Wilfred de Waal uit het Noord Brabantse Wijk en Aalburg. De combi heeft een doorlaadmogelijkheid en is van alle gemakken voorzien. Het trekkende voertuig is een Scania S 580 met alles erop en eraan.

Opvallend aan de bijzonder strakke, stijvol gespoten combi is het aanzienlijke aantal kisten aan de beide chassis. Beide laadruimten zijn verder voorzien van een riante, uitklapbare trap, waardoor klanten makkelijk een kijkje in de laadruimte kunnen nemen. Wanneer de trap uitklapt, gaat de binnenverlichting meteen aan. De combinatie staat op lichtmetalen wielen en is in passende kleuren gespoten. Wilfred de Waal heeft de combi een topklasse uitstraling mee willen geven. De combinatie is verder uitgerust met meerdere camera’s om ook in het Verenigd Koninkrijk veilig te kunnen rijden.

Klantgericht

Wilfred de Waal Plantenexport is gevestigd in Genderen, maar rijdt wekelijks met vier vrachtwagens vol tuin- en kamerplanten vanuit Wijk en Aalburg naar Duitsland en Engeland.

Klik " target="_blank" rel="noopener noreferrer">hier voor het hele verhaal! 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
13-05-2016
Flowervision3.jpg

Actros combi voor Flowervision

Flowervision heeft een fraaie nieuwe bloemen en plantencombi op de weg gezet. de fraaie Actros is voorzien van de grootste…
Nieuws
15-08-2017
Ekeri-Nord-Cargo1LR.jpg

Ekeri koeler voor Nord Cargo

Nord-Cargo is de gelukkige eigenaar van de eerste Ekeri-oplegger die is geïmporteerd door Carrosserie Elenbaas. Het betreft…
Nieuws
01-09-2016
Japal_1LR.jpg

Dikke Benzen voor LZV van Japal

Japal uit Honselersdijk nam onlangs twee Mercedessen Actros in gebruik voor inzet in LZV-werk. Het gaat om een 1963 en…