Transport Compleet Gorinchem van start

Geplaatst door

In de Evenementenhal in Gorinchem is gisteren Transport Compleet 2021 van start gegaan. Na ruim anderhalf jaar is dit de eerste transport vakbeurs in Nederland die de deuren weer opent. Het voelde hier en daar dan ook als een ware reünie. 

Transport Compleet 2021 in Gorinchem is wat compacter dan we gewend zijn maar daarom niet minder interessant of informatief. Van de grote truckmerken staan alleen DAF en MAN op de beurs, maar er is ook een echte primeur in de vorm van het Turkse merk BMC. Op de BMC stand staat niet alleen de trekker waarmee BIGtruck onlangs reed, maar ook twee 8x4 trucks met een kipper en een betonmixer opbouw. Er is veel belangstelling voor deze nieuwkomer op de Nederlandse markt. Met name de snelle levertijd speelt dit merk parten nu vrijwel alle merken geplaagd worden door een verstoring in de aanvoer van computerchips.

Enorm druk was het bij de DAF stand. Transport Compleet is de eerste vakbeurs in ons land waar de nieuwe generatie van DAF te zien is en menigeen wil wel even een kijkje nemen in de cabines. Op de beurs staan een nieuwe XF en een XG+ model. Verder zijn er veel stands van toeleveranciers van banden, smeermiddelen, services en opleggers. Nieuw is bijvoorbeeld Berger Ecotrail met lichtgewicht opleggers, maar ook het merk Goldhofer is vertegenwoordigd, net als bijvoorbeeld Kögel. Ook nieuw is het Turkse Aksolyu met een zogenaamde 'truckambulance'. Op de foto's een sfeer impressie van de beurs.

Kortom, er is veel te zien en te beleven op Transport Compleet in Gorinchem. Om binnen te komen is een Corona App of een recent testbewijs nodig. Nabij de evenementenhal is een 'testen voor toegang' locatie voor wie nog niet gevaccineerd is.

Transport Compleet in Gorinchem is vandaag, 29- en morgen, 30 september geopend van 14:00 uur tot 22:00 uur. Meer informatie vindt u via deze link.