Nieuws
13-08-2021 | Door Iep van der Meer

Onlangs heeft Simon Loos twee Mercedes-Benz Arocs trucks in gebruik genomen. Het gaat om speciale trucks voor de distributie naar strandtent houders. Daarvoor moet je nou éénmaal over het strand kunnen rijden, en dan is een 4x4 een uitkomst!

De Arocs 4x4 bakwagens zijn voorzien van een Heiwo opbouw met een Carrier koelmachine. De laadbak is voorzien van dikkere zijwanden dan normaal en met een vloerluik, een speciaal kopschot met een nis voor de koelmachine en bevestigingsbeugels voor de luchtketels. De achterdeuren zijn driedelig waardoor de middelste deur ook apart open kan als je de laadklep gebruikt. Verder is er veel aandacht besteed aan ladingzekering, en dat is wel handig als de truck de nodige hindernissen moet nemen op het strand. 

De truck staat voor en achter op enkele montage banden met een banden aflaat systeem. Als het al te zacht wordt kan de chauffeur de bandendruk verminderen waardoor vastrijden uitgesloten zou moeten zijn. Verder is er een stoere LED bar op de zonneklep gemonteerd voor de donkere uurtjes. Het lijkt ons een hele leuke baan om met deze trucks strandtenten te mogen bevoorraden, vooral in deze zomerse dagen!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
01-12-2023
rolcontainer_simon_loos_lr.jpg

Simon Loos draagt transport Sligro over

Per 1 januari 2024 draagt Simon Loos de transportactiviteiten voor Sligro Food Group over aan Sligro Food Group…
Nieuws
23-11-2017
Simon_Loos_Scania_combi_LR.jpg

Simon Loos zoekt nog eens 100 chauffeurs

Als gevolg van verdere groei kampt Simon Loos naar eigen zeggen nog steeds met een groot aantal vacatures. De…
Nieuws
26-02-2020
Scania_Loos_Vintage_LR.jpg

Piet Loos (76) overleden

Op 76-jarige leeftijd is Piet Loos overleden, de voormalig directeur van Simon Loos BV. Hij nam het bedrijf over van zijn vader,…