Nieuws
08-10-2020 | Door Iep van der Meer

Ewout Voigt rijdt sinds kort met een nieuwe Iveco S-Way 480 6x2 trekker. Het is een opvallende truck geworden met de kleur accenten in de grille en de RVS beugels. Een extra lange zonneklep in kleur maakt het geheel af.

Er zit een bijzonder familieverhaal verbonden aan de IVECO S-WAY van Red Rose Transport. Zo zijn er enkele details verwerkt aan de linker- en rechterzijde van de cabine. Boven de A-stijl staat de Italiaanse tekst 'Nonostante tutto', de betekenis hiervan is dat er na regen zonneschijn komt. Ewout, zijn vrouw en dochter zijn enorm trots op hun nieuwe truck, omdat ze na een fysiek en emotioneel zware tijd samen iets moois hebben bereikt door de komst van de IVECO S-WAY. Ewout: "Deze heeft al de bijnaam 'Roos' gekregen. Een rode roos staat symbool voor het leven van ons gezin, waardoor deze een mooie plek heeft gekregen op de truck. Vandaar ook de naam: Red Rose Transport."

Ewout Voigt werkt als eigen rijder onder de naam Red Rose Transport en biedt een breed spectrum aan. Hij licht dit toe: "Ik wilde graag een truck op de weg zetten die in alle takken van transport ingezet kan worden. De Iveco S-Way heb ik daarom helemaal naar wens opgebouwd, zodat ik een dieplader, koeltrailer, walking floor trailer of een container kan koppelen aan mijn truck''. Jan-Willem Boers, Werkplaats Voorman bij IVECO Schouten Spijkenisse, heeft hem hierbij perfect geholpen.

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
20-03-2017
Stralis-BIGtruckLR.jpg

Proefrijden met Iveco's in Hardenberg

Tijdens Transport Compleet in Hardenberg bestaat de mogelijkheid om proef te rijden met demo's van Iveco. 
Nieuws
12-03-2020
281A6491-1400.jpg

Red Bull DAF van Verspui Trucks mag niet

Vorige maand kwam Verspui Trucks met een speciale DAF Red Bull Editie in het nieuws. De komst van de Formule 1…
Nieuws
05-02-2021
Iveco_Strator_Ierland.jpg

Nieuwe Iveco Strator voor jubilerend Brits bedrijf

Het Britse bedrijf G&B Finch markeert zijn 50-jarig jubileum met de in gebruik name van een bijzondere,…