Nieuws
13-05-2022 | Door Iep van der Meer

P. van der Nat Transport uit Giessen heeft een nieuwe Iveco S-Way trekker met voorloopas in gebruik genomen. De nieuwe Iveco is voorzien van de 460 pk sterke Cursor 11 motor en wordt ingezet voor distributieritten.

De S-WAY is uitgerust met de ruime AS slaapcabine met onder andere een Hi-comfort stoel, automatische klimaatregeling, een grote koelkast en veel opbergvakken. De chauffeur die met deze nieuwe 6x2 trekker gaat rijden, werkt binnenkort 40 jaar voor P. van der Nat. Tijdens die 40 jaar heeft hij altijd naar volle tevredenheid met verschillende Iveco trucks gereden. Wij herinneren ons de tijden dat dit bedrijf nog met de Iveco Turbostar reed, en ook nu, decenia later werd weer gekozen voor Iveco. 

Driver Academy

De chauffeur krijgt na aflevering een Iveco Academy training waarbij hij wordt ingewijd in alle technische noviteiten op de nieuwe S-Way. Daarbij ligt de focus op het besparen van brandstof- en onderhoudskosten. Het mooie is dat zo'n training dag meteen meetelt voor de verplichte Code95. 

Familiebedrijf

P. van der Nat uit Giessen is in meer dan 60 jaar uitgegroeid tot een brede logistieke dienstverlener met een wagenpark van ruim 90 voertuigen en een personeelsbestand van circa 150 medewerkers. Ze hebben zich vanaf de eerste dag bezig gehouden met de distributie van levensmiddelen. Inmiddels is P. van der Nat een van de specialisten in het vervoeren van voedingsmiddelen en gerelateerde goederen. Op de foto zie je de nieuwe S-Way in de nieuwe huisstijl naast een Stralis 6x2 trekker.