Je nieuwe Renault online bestellen?

Nieuws
25-09-2015 | Door Iep van der Meer

Renault Trucks trommelde gisteren de verzamelde pers op om te laten weten dat het mogelijk is om een nieuwe Renault truck op internet te bestellen. Het gaat om een Renault T 430 of 460 met wat extra's en een gratis Tomtom Bridge boordcomputer.

Het gaat om de T Drive, een model dat diegenen die recentelijk met Renault in contact zijn geweest, vast zullen kennen. Renault bood dit type truck al enige tijd aan voor een maandbedrag van 1550 euro bij een looptijd van drie jaar. Het merk verwacht op die manier meer trucks af te kunnen zetten de klantenkring te verbreden. Nieuw is wel dat alleen de online bestelde Renaults die nieuwe Tomtom Bridge boordcomputer erbij krijgen.

Volgens Renault besparen klanten tijd wanneer ze een nieuwe Renault willen aanschaffen en is er geen gedoe met kleine lettertjes of met onverwachte kosten. Vandaag start Renault met een roadshow door het hele land. Check even onze Facebook pagina en doe mee: Zou jij je truck, of dat nu een Renault is of een ander merk, online willen bestellen?

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
25-09-2015
IEP_1181.jpg

Online een truck bestellen

Vandaag lokte Renault Trucks de bedrijfswagenpers naar Utrecht waar we getuige zouden zijn van een regelrechte wereldprimeur.…
Nieuws
21-09-2015
Renault-Primeur.jpg

Renault Trucks: Primeur voor de RAI?

Renault Trucks organiseert aanstaande donderdag een persconferentie. Tijdens die bijeenkomst zal onder meer het nieuws…
Nieuws
26-10-2015
Renault_Trucks_T_voor_Niek_Dijkstra_1_lowres.jpg

T-Serie met hoge cabine voor Niek Dijkstra

Niek Dijkstra, een containervervoerder met vestigingen in Heerenveen en Rotterdam, heeft drie Renaults uit de…
BIGtruck online magazine is een onderdeel van Transwebgroup Coöperatief U.A.