Klaas de Poel kiest weer voor Renault T

Nieuws
15-11-2016 | Door Iep van der Meer

Krenten & Rozijnen staat er in grote letters op de oplegger van Klaas de Poel. Een mooie vorm van reclame, want dat is waar het om draait bij deze groothandel voor bakkerij- grondstoffen. De Poel koos voor Renault Trucks voor de distributie van zijn handel.

Drie nieuwe Renault T- trucks worden ingezet voor de distributie van voornamelijk krenten en rozijnen naar bakkerijen. Vooral de relatie met de dealer en de goede ervaringen met de reeds in gebruik zijnde Renault-trucks waren voor Klaas de Poel reden opnieuw voor het merk te kiezen. De trucks werden geleverd door Renault-dealer M.S. de Vries & Company.  

De nieuwe Renaults voor Klaas de Poel beschikken over 430 pk. Het zijn 4x2 comfort trekkers met standaard koelkast, climate control en Optidriver versnellingsbak met Fuel Eco pakket. Siebolt de Poel, directeur/eigenaar bij Klaas de Poel is tevreden over de nieuwe voertuigen: “Deze trucks hebben een makkelijke instap. Dat is belangrijk in ons distributiewerk waarbij de chauffeurs veelvuldig in en uit de cabine moeten stappen. Bovendien heeft de Renault T een ruime cabine en is het rijcomfort uitstekend. Dat spreekt ons aan. Daarnaast biedt Renault Trucks een aantrekkelijk operational lease contract. Dit beperkt ons risico aanzienlijk en zorgt dat we niet tegen onverwachte kosten aanlopen.” 

Het familiebedrijf Klaas de Poel B.V. verzorgt sinds 1957 de bevoorrading van broodbakkers, banketbakkers, koekbakkers en notenbars. Klaas de Poel is vanaf de oprichting gevestigd in het Friese Stroobos en beschikt, na een aantal verhuizingen, over 24.000 m³ magazijnruimte. In het assortiment bevinden zich producten als bloem, productverbeteraars, noten, zaden en krenten en rozijnen. Die laatste twee worden door Klaas de Poel in het land van oorsprong gekocht, verscheept naar Nederland en eventueel extra schoongemaakt. Vervolgens transporteert het bedrijf deze producten naar haar klanten. 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
31-05-2017
STR2.jpg

Derde Renault T voor STR

STR Internationaal Expediteurs uit Schijndel heeft met een nieuwe Renault High T 6x2 bakwagen al de derde Renault uit de T- generatie…
Nieuws
02-05-2017
Bol1.jpg

Renault T voor Bol Transport

Bol Transport uit Hoogezand heeft een nieuwe Renault T high-sleeper aangeschaft. In combinatie met een nieuwe Carnehl Cargo…
Nieuws
26-10-2015
Renault_Trucks_T_voor_Niek_Dijkstra_1_lowres.jpg

T-Serie met hoge cabine voor Niek Dijkstra

Niek Dijkstra, een containervervoerder met vestigingen in Heerenveen en Rotterdam, heeft drie Renaults uit de…