Nieuws
23-09-2020 | Door Iep van der Meer

Mammoet Rallysport werkt aan een nieuwe Renault rallytruck. Bij MKR wordt in Tsjechië keihard gewerkt aan een fabrieks Renault C460. Dat is uiterlijk net zo'n truck als die van het Riwald Rallyteam. Daarnaast werkt het team aan een tweede truck. Wie die gaat bemannen is nog niet duidelijk.

In mei heeft teameigenaar Martin van den Brink een nieuw drie-jarig contract getekend bij het gespecialiseerde bedrijf van Mario Kress. ,,Achter de schermen is er hard gewerkt aan de bouw van een nieuwe truck en vorige week zijn we al de stoelen wezen passen,'' aldus een fit ogende Martin van den Brink. ,,We zijn als team zeer content met de nieuwe overeenkomst met MKR. Achter de schermen zijn we nu ook bezig om een truck te prepareren voor een tweede coureur van Mammoet Rallysport. Daar hopen we binnenkort meer duidelijkheid over te hebben hoe we dat gaan invullen, '' aldus de teameigenaar van Mammoet Rallysport.

De 50-jarige Martin van den Brink vormt in Saoedi-Arabië een equipe met navigator Wouter de Graaff en monteur Daniel Kozlovsky. ,,We zijn heel blij dat we met Mammoet Rallysport een vervolg kunnen geven aan onze sportieve activiteiten. In deze voor veel sporters en teams moeilijke tijden is het fijn dat we onze zaakjes nu al (bijna) goed voor elkaar hebben. Ik ben dan ook verheugd met de voortzetting van het contract met een belangrijke sponsor als Eurol en dat we een nieuwe belangrijke partner hebben gevonden in de vorm van HSF Logistics uit Nijmegen. Het is echt niet zo eenvoudig, maar met ons fantastische team hebben we dit toch voor elkaar gekregen.''

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
06-01-2021
135851312_3788937091129827_6935639643470757029_o.jpg

Riwald Renault rijdt weer in uitgedund truck klassement

Na het uitvallen van team Dakarspeed en het Firemen Dakar Team door crashes is er ook goed nieuws.…
Nieuws
20-04-2017
MDC-etap2-Martin.jpg

Van den Brink in topvorm in Marokko

Martin van den Brink heeft in de derde etappe van de Morocco Desert Challenge laten zien dat de topvorm volop aanwezig…
Nieuws
24-04-2017
MartinvdBrink.jpg

Mammoet Rallysport prolongeert titel in Marokko

Het team van Mammoet Rallysport heeft voor de tweede keer op rij de Morocco Desert Challenge gewonnen.…