Noah4All heeft je hulp nodig!

Nieuws
20-11-2022 | Door Iep van der Meer

Noah4All heeft in zijn korte bestaan al heel wat bereikt. Talloze chauffeurs zagen hun laatste wens vervuld door deze organisatie die drijft op de inzet van een prachtig team vrijwilligers. Inmiddels is het eigen wagenpark gegroeid met een nieuwe wenstruck. Met de nieuwe Scania torpedo V8 bakwagen kunnen nog meer mensen met een ziekte een prachtige dag aangeboden krijgen. Voor de financiering van deze truck is echter nog wel wat hulp nodig. 

Steeds vaker bereiken wensen uit heel Nederland Noah4All en om die wensen in te kunnen vullen was een tweede 'wenstruck' nodig. De eerste Scania werd gebouwd met behulp van jullie en vele sponsoren. Iets waar Noah4All enorm dankbaar voor is. Nu is er inmiddels een tweede truck aangeschaft. Een stoere Scania 143 420 V8 tandemasser. De truck is inmiddels al toegankelijk gemaakt voor rolstoelgebruikers. 

Financiële hulp gevraagd

Er moeten nog wel wat werkzaamheden aan de stoere Scania verricht worden maar Noah4All gaat er voor, maar dat kan niet zonder jullie hulp. Een laatste wens voor een ernstig zieke collega en met deze Noah4All Wens truck V8 geeft het hem of haar weer energie voor een toekomst, die er vaak niet al te rooskleurig uitziet. Een rit in deze prachtige Scania V8 “neus” laat voor vele het hart sneller kloppen en zo stroomt de diesel weer door de aderen van de chauffeur, en daar doet Noah4All het allemaal voor. Zolang er geen bomen groeien waaraan het geld groeit is Noah4All aangewezen op de financiële hulp van donateurs en sponsors. Het zijn zware tijden voor iedereen, maar we laten onze collega’s toch niet in de kou zitten? Help mee wensen te vervullen van je collega's. Hoe mooi is het als je straks kunt zeggen 'daar heb ik een steentje aan bijgedragen''? 

Steun Noah4All via de website www.noah4all.nl en anders via rekeningnummer: NL29 RABO 0107 7921 41 t.n.v. Noah4All. Jullie donatie gaat 100% naar de wens.