Online een truck bestellen

Nieuws
25-09-2015 | Door Iep van der Meer

Vandaag lokte Renault Trucks de bedrijfswagenpers naar Utrecht waar we getuige zouden zijn van een regelrechte wereldprimeur. In de uitnodiging werd een grote doos getoond, en daar zou de primeur dan in zitten. Als man van de bouten en moeren denk ik dan aan productnieuws. Een nieuwe versie, een nieuwe motor, een andere configuratie of een 'special edition' van een inmiddels bekend modelletje. Niets van dat alles bleek waar. Het grote nieuws is dat Renault Trucks voortaan online te bestellen zijn.

 

Via een ">website kun je met een paar drukken op de knop een uitvoering kiezen en de truck bestellen. De keuzes zijn beperkt tot wit en er zijn een paar pakketjes waar je uit kunt kiezen, maar dat is het dan. Voor 1550 Euro per maand staat er dan zo'n Renault T op de stoep.

 

Nu is het natuurlijk wat minder simpel dan hier gesteld. Ten eerste bestel je helemaal geen truck, maar een offerte om een truck te leasen voor drie jaar. Het genoemde leasebedrag is overigens voor een 'lage Renault Trucks T met 430 pk, een slaapcabine met hoog dak en inclusief reparatie, onderhoud en verzekering. Als lokkertje krijg je er nog een bijzonder uitgebreide TomTom Bridge bij ook. Dat is een slimme navigatie computer met een heleboel extra functies, ondermeer vanuit de truck zelf.

 

De trucks zijn direct leverbaar volgens Renault maar reken wel op een paar weken voor je hem hebt. Wel online postorder service dus, maar nog lang niet zo vlot als Wehkamp. Die leveren dezelfde dag nog!

 

Om het hele feestje onder de aandacht te brengen zet Renault Trucks een geheim wapen in de strijd in de vorm van Eline de Vries. Zij gaat de promotiekar trekken voor de 'T-Drive' in de richting van de BedrijfsautoRAI en dat doen ze erg handig bij Renault. Straks toch maar even proberen of het werkt, dat online bestellen . Ik denk dat ik gewoon zo'n Renault T- bestel, je weet maar nooit of er dan binnenkort zo'n doos voor de deur staat. Of Eline natuurlijk!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
25-09-2015
MyTdrive-JPG-31LR.jpg

Je nieuwe Renault online bestellen?

Renault Trucks trommelde gisteren de verzamelde pers op om te laten weten dat het mogelijk is om een nieuwe Renault…
Nieuws
21-09-2015
Renault-Primeur.jpg

Renault Trucks: Primeur voor de RAI?

Renault Trucks organiseert aanstaande donderdag een persconferentie. Tijdens die bijeenkomst zal onder meer het nieuws…
Nieuws
26-10-2015
Renault_Trucks_T_voor_Niek_Dijkstra_1_lowres.jpg

T-Serie met hoge cabine voor Niek Dijkstra

Niek Dijkstra, een containervervoerder met vestigingen in Heerenveen en Rotterdam, heeft drie Renaults uit de…