Podcast: BIGtruck in gesprek met de Inspectie!

Nieuws
15-10-2020 | Door Iep van der Meer

In de nieuwste BIGtruck Podcast gaan Iep van der Meer en Tim de Jong in gesprek met twee inspecteurs van de Inspectie Leefomgeving en Milieu, oftewel de Verkeersinspectie. In een gesprek van bijna een uur komt er van alles voorbij uit het verleden, maar ook over de toekomst van de slimme tachograaf en de gevolgen van het Europese Mobiliteitspact.

Hans Drijer en Jeffrey Geesdorp zijn beide Senior Inspecteur en ze hebben heel wat te melden over hun werk. Hans Drijer is de man van de controles en hij is specialist waar het gaat om rij- en rusttijden. Jeffrey Geesdorp is dat ook, maar hij is meer gespecialiseerd in de digitale tachograaf en de slimme opvolgers daar van. 

Alles bij elkaar is het een boeiend gesprek waar je echt even voor moet gaan zitten, bijvoorbeeld tijdens een lange nachtelijke rit. Je kunt de podcast hier beluisteren, maar dat kan ook op Youtube, in Spotify of in je eigen favoriete Podcast App.

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
10-02-2022
BAG.jpg

Landcode vergeten kost 250 Euro in Duitsland

De Duitse verkeersinspectie, de BAG heeft het tarief bekend gemaakt voor het nalaten van de verplichte invoer…
Nieuws
07-02-2019
PJ_Ukraina_avers-510x331.png

ILT te klein, CBR een rommeltje

Overheidsdiensten laten het afweten, zo blijkt de laatste tijd. Eerder hoorden we al over de grote problemen bij de Belastingdienst,…
Nieuws
27-05-2019
Inspectie4_LR.jpg

Inspectie krijgt extra budget

Minister Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) stelt extra geld beschikbaar aan de Inspectie Leefomgeving en Transport.…