Renault T voor Bol Transport

Nieuws
02-05-2017 | Door Iep van der Meer

Bol Transport uit Hoogezand heeft een nieuwe Renault T high-sleeper aangeschaft. In combinatie met een nieuwe Carnehl Cargo Floor oplegger wordt de truck internationaal ingezet voor het vervoer van losgestorte lading.

Bol heeft veel ervaring met Renault trucks. Zo reed het bedrijf meer dan een miljoen kilometer met een Premium model. Het vertrouwen in het Franse truckmerk is dan ook sterk bij directeur- eigenaar Henk Bol. Hij wist zijn vloot in vijf jaar tijd uit te bouwen van één naar negentien trucks. De basis achter dit succes is een vast klantenbestand van slachthuizen in Nederland, Duitsland en Polen. Met het aannemen van nieuw transportwerk in losgestorte goederen, zoals houtsnippers en afval, kwam wederom ruimte voor  uitbreiding, in de vorm van twee gebruikte en een nieuwe Renault truck.

 

De combinatie van trekker en Carnehl Cargo Floor Trailer werd geleverd door Nijwa Groningen en VB Trailerbouw, beide onderdeel van de Nijhof-Wassink Groep. Nijwa bouwde de truck op met een hydraulisch systeem voor Cargo Floor en kipper.  Om de trekker gemakkelijk schoon te maken na laden en lossen, is het chassis bekleed met een dichte traanplaten vloer. “Ze hebben de klus verbazingwekkend snel geklaard”, vindt Bol. “Die uitstekende service ben ik van ze gewend, ook onderhoud en reparaties worden altijd goed geregeld. Nijwa is een net, servicegericht bedrijf met goed opgeleide medewerkers. Precies die waarden die we nastreven bij Bol Transport.”

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
31-05-2017
STR2.jpg

Derde Renault T voor STR

STR Internationaal Expediteurs uit Schijndel heeft met een nieuwe Renault High T 6x2 bakwagen al de derde Renault uit de T- generatie…
Nieuws
26-10-2015
Renault_Trucks_T_voor_Niek_Dijkstra_1_lowres.jpg

T-Serie met hoge cabine voor Niek Dijkstra

Niek Dijkstra, een containervervoerder met vestigingen in Heerenveen en Rotterdam, heeft drie Renaults uit de…
Nieuws
09-04-2019
Marcel_van_der_Spek-16_Medium_1.jpg

Renault drie-asser voor Marcel van der Spek

Marcel van der Spek Groep heeft begin dit jaar een Renault T 460 6x2 aangeschaft bij Van Dijk in Woerden. Het…