Samenwerking AB Texel en Wiegmink

Nieuws
15-06-2020 | Door Tim de Jong

Transportbedrijf Wiegmink en AB Texel Group gaan een strategische samenwerking aan. Met de samenwerking wordt beoogd goed te kunnen blijven voorzien in de groeiende behoefte aan capaciteit en flexibiliteit van grote klanten van Wiegmink als Waterman Onions. 

Wiegmink vervoert agrarische producten, nationaal en internationaal. Het bedrijf heeft 15 medewerkers en beschikt over een wagenpark van 41 trailers, met name onderlossers en tautliners. Om grote klanten goed te kunnen blijven bedienen, is Wiegmink een samenwerking aangegaan met AB Texel Group.
De samenwerking krijgt concreet vorm in het ontzorgen van Waterman Onions voor wat betreft de aan- en afvoer van uien. AB Texel Group gaat het transport verzorgen met ondersteuning van Wiegmink. Voor andere klanten gaan Wiegmink en AB Texel samenwerken in het transport van agrarische producten in kisten.

Martin Jansen, bedrijfsleider van Transportbedrijf Wiegmink: “Door de samenwerking met AB Texel Group kunnen we onze grote klanten capaciteit en 24-uurs levering bieden”. Wim Waterman, directeur van Waterman Onions, vult aan: “De combinatie Wiegmink en AB Texel Group brengt ons de gewenste continuïteit en flexibiliteit in het vervoer van onze uien, ook in de toekomst.”
Dennis Wetenkamp, CEO van AB Texel Group: “Voor AB is het een mooie kans om het transport te gaan verzorgen voor een gerenommeerde onderneming in de uienwereld. We zijn er trots op dit te kunnen gaan doen, samen met Wiegmink.”

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
16-01-2018
Houtman_Zaal-LR.jpg

Houtman en Van Zaal werken samen

Houtman Logistiek uit Boskoop en Van Zaal Transport uit De Kwakel bundelen hun krachten in de regio Boskoop.  Houtman…
Nieuws
22-05-2018
MBH-Kloosterboer1LR.jpg

Kloosterboer en MBH Transport breiden samenwerking uit

MBH Transport uit Barendrecht en Kloosterboer International Forwarding breiden hun samenwerking…
Nieuws
15-01-2018
samenwerking-Nijhof-Wassink-en-DBT-Transport-800x467.jpg

Nijhof Wassink werkt samen met DBT Bulkvervoer

Nijhof-Wassink is een 'intensieve samenwerking' begonnen met de Belgische bulkvervoerder DBT uit Nieuwmoer,…