Scania P-serie lijkt er aan te komen!

Nieuws
11-05-2017 | Door Iep van der Meer

Na de introductie van de grote jongens van Scania volgen nu de construction en distributietrucks. Deze foto's kreeg ">www.iepieleaks.nl in handen en dat ziet er al heel definitief uit!

Opvallend is dat de wat langere dagcabine, CP17 nu met twee dakhoogtes leverbaar wordt. De L- uitvoering voor het lage dak en de N- met het hogere dak. Laten we hopen dat die 'N' voor 'normaal' staat, want dat hogere dakje staat hem erg goed. Je zou er zelfs daklampen in kunnen bestellen! Een hele mooie noviteit is dat je voortaan ook in deze dagcabines een luikje achter de deur hebt voor je werkhandschoenen, je helm en je gereedschap. Dat is nog niet eerder vertoond bij een dagcabine! Of er ook weer een echt korte dagcabine komt is overigens nog niet duidelijk.

De officiële introductie is nog niet bekend gemaakt maar we gaan er vanuit dat we dit jaar nog de launch mee gaan maken.

Voor meer trucknieuws, scoops en andere interessante items check je www.iepieleaks.nl!

Meer op iepieleaks.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
25-02-2017
ScaniaPnew1.jpg

De nieuwe Scania P is af!

Na de introductie van de nieuwe Scania R- en S- modellen vorig jaar is het wachten nu op de nieuwe P- en G- modellen en de nieuwe…
Nieuws
13-03-2017
Sluimers1.jpg

Oud en nieuw bij Sluimers Transport

Sluimers Transport kiest voor Scania New-Gen en huidig model volgens het officiële persbericht van Scania Nederland.…
Nieuws
03-03-2017
Werf2.jpg

Scania R500 voor Van der Werf Bakhuizen

Van der Werf Transport uit Bakhuizen zet sinds begin dit jaar een nieuwe Scania R500 Highline in. De voorloopas-…