Speciale MAN voor Fleur Dekker

Nieuws
31-08-2023 | Door Tim de Jong

Müller Fresh Food Logistics, eerder dit jaar overgenomen door Dachser, krijgt dit jaar 200 nieuwe MAN’s uitgeleverd. Er zit een uniek exemplaar tussen voor een vrouwelijke chauffeur bij Müller.

Chauffeur Fleur Dekker krijgt een MAN met pontificaal het woord WOMAN in de grille. Fleur is er heel blij mee en voor haar laat het zien dat Müller zijn chauffeurs op een leuke en originele wijze respecteert. ,,Ik rij al twintig jaar waarvan zes jaar voor Müller. Hier wordt je ook als vrouw serieus genomen als chauffeur en dat is voor mij een enorme bevestiging.”

Het wagenpark van Müller bestaat na de uitlevering van genoemde 200 stuks voor 90% uit MAN’s. Het gaat om MAN TGX 4x2 en 6x2 trekkers met de grootste cabine, de GX-uitvoering en de 480 pk sterke D26 krachtbron. Eén voertuig wijkt echter af van die configuratie, en dat is de WOMAN. Anton Müller: “We kwamen op het idee om iets speciaals te doen met deze truck. Fleur Scheffer werkt al zes jaar voor ons en dit is haar vaste auto. Ze gaf aan dat ze liever de lagere GM-cabine wilde in verband met haar lengte. Wel had ze wat speciale wensen, zoals zijfenders en extra verlichting. Wij bieden chauffeurs verschillende optie paketten aan, die wij zelf installeren in onze eigen werkplaats.’’