Nieuws
08-02-2024 | Door Maarten van der Westen

Vloerenbedrijf Nicky Huisman BV heeft duidelijk niet alleen verstand van vloeren, zo blijkt uit de nieuwste vrachtwagen voor het bedrijf: een Scania 530R V8 vijfasser.

Toch was het niet de roffel uit de uitlaat maar de uitstraling en het comfort die de doorslag hebben gegeven, zo meldt het persbericht. “Dit voertuig past perfect bij de werkzaamheden die wij uitvoeren,” verklaart eigenaresse Nancy Huisman de keuze voor de robuuste R-Serie met 530 pk. De Scania 10x4*6 is voorzien van een mobiele mortelcentrale-opbouw en wordt ingezet om vloeren te storten.

De antracietkleur, lampenbeugel, extra lampen en afwerking geven de R-cabine een stoer uiterlijk. “Het interieur is minstens zo indrukwekkend,” vertelt Nancy. “De leefruimte van de cabine is ruim en biedt enorm veel opbergmogelijkheden. Scania is net even anders dan andere merken en dat is duidelijk zichtbaar. Wij zijn een vette auto en een enorm blije chauffeur rijker.”

De opbouw, geïnstalleerd door Mix Masters International kan op locatie cementdekvloeren produceren. Dit kan op de PTO van de truck alsook volledig elektrisch. Hierdoor kan Vloerenbedrijf Nicky Huisman BV ondanks die grote V8 toch emissievrije cementdekvloeren aanbieden.