Technisch directeur DAF Trucks Ron Borsboom overleden

Nieuws
06-03-2023 | Door Iep van der Meer

Ron Borsboom, lid van de DAF Board of Management van DAF Trucks is overleden. Hij leidde de Afdeling Product Ontwikkeling op een geweldige manier en vol passie. Zijn kwaliteiten en toewijding hebben een enorme bijdrage geleverd aan het succes van DAF. Daartoe behoort ook zijn leiderschap in de ontwikkeling van de nieuwe generatie DAF trucks. 

''Het overlijden van Ron stemt ons ontzettend bedroefd. We hebben een goede vriend verloren, die ook een fantastisch mens en leider was. Bovendien stond hij altijd klaar voor de pers: om presentaties te geven bij introducties, om interviews te houden of gewoon voor een gezellig praatje bij de borrel. Daar genoot hij intens van'' aldus het persbericht dat wij vanmorgen ontvingen.

Ron Borsboom was voor de pers altijd een aanspreekpartner die alle tijd nam om zijn visie en de koers van DAF Trucks uit te leggen. Daarnaast was Ron een bijzonder vriendelijke man die altijd tijd en belangstelling had voor alles wat ons boeit in dit vak. Onze gedachten gaan uit naar alle medewerkers van DAF die nauw met Ron samenwerkten, maar vooral ook naar zijn  vrouw en kinderen, die we veel sterkte wensen in de komende periode. Ron Borsboom werd 61 jaar oud.