Tien Renault Trucks T voor Otten Transport

Nieuws
27-09-2016 | Door Iep van der Meer

Otten Transport heeft een serie van tien Renault Trucks T met 460 pk besteld. De helft van deze mooie order is inmiddels in gebruik genomen.

Otten rijdt voornamelijk met stukgoed op bestemmingen in Duitsland en in de Benelux. De trucks vormen deels een uitbreiding van de vloot en hiermee maakt de Otten vloot een mooie stap in de verduurzaming. De 460 pk sterke trekkers zijn voorzien van 'Pack Fuel ECO.' Dit pakket bestaat uit een aantal opties waarmee brandstofbesparingen gerealiseerd kunnen worden. Verder zijn de trucks voorzien van Optifleet, de Renault Trucks oplossing voor wagenparkbeheer die communicatie met de voertuigen en real time gegevensuitwisseling met de bedrijfslocatie mogelijk maakt. 

Rudi Otten, directeur Otten Transport is zeer positief over de nieuwe Renault-trucks: “Wij zijn erg te spreken over de Renault Trucks T. Het is een comfortabele truck die alles heeft. Niet alleen ziet hij er prima uit, hij rijdt ook nog eens prettig en bovendien zuinig.” De trucks werden geleverd door Renault Trucks dealer Nijwa.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
31-05-2017
STR2.jpg

Derde Renault T voor STR

STR Internationaal Expediteurs uit Schijndel heeft met een nieuwe Renault High T 6x2 bakwagen al de derde Renault uit de T- generatie…
Nieuws
02-05-2017
Bol1.jpg

Renault T voor Bol Transport

Bol Transport uit Hoogezand heeft een nieuwe Renault T high-sleeper aangeschaft. In combinatie met een nieuwe Carnehl Cargo…
Nieuws
15-11-2016
Poel2.jpg

Klaas de Poel kiest weer voor Renault T

Krenten & Rozijnen staat er in grote letters op de oplegger van Klaas de Poel. Een mooie vorm van reclame,…