Truckstop Joost sluit aan Nederlandse kant

Nieuws
21-01-2020 | Door Tim de Jong

De bekende truckstop Joost op de grens Hazeldonk aan de Nederlandse kant, gaat sluiten per 30 januari. Dat meldt het bedrijf op social media. De vestiging van het bedrijf in Transportzone Meer aan de Belgische kant, blijft gewoon open. 

Volgens een woordvoerder van het bedrijf had het bedrijf aan Nederlandse kant te kampen met teruglopende klandizie, het zou er te rustig zijn om een restaurant te kunnen uitbaten. De truckstop op Hazeldonk bevindt zich nabij een grote betaalde parking van de vierde categorie. Op de website van dit bedrijf valt te lezen dat er een combideal bestaat met de truckstop van Joost: betaald parkeren en dan in het restaurant tegen gereduceerd tarief eten. Een en ander neemt niet weg dat hier wellicht te weinig gebruik van wordt gemaakt. 

Het personeel van de vestiging wordt te werk gesteld in de vestiging van Joost in Transportzone Meer. Ook daar is het betaald parkeren. er is bewaking ingesteld nadat drie jaar geleden het aantal ladingdiefstallen de spuigaten uitliep.  

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
04-10-2017
Joost_zusjes_LR.jpg

Betaald parkeren bij Joost

Truckstop Joost in Hazeldonk gaat een nieuwe parking openen. Die is niet langer gratis. 
Nieuws
04-12-2017
Truckparking_Duiven_2.jpg

Beveiligde truckparking Duiven geopend

Bij Duiven is op Centerpark Noord een nieuwe, betaalde truckparking geopend. De nieuwe truckparking op Centerpoort…
Nieuws
15-03-2018
parking.jpg

Belgische bond luidt noodklok over parkeren

Parkeerterreinen voor vrachtwagens zijn vol, vies en onveilig. Dat constateren de Belgische vakbonden BTB-ATBVV…