Nieuws
15-03-2024 | Door Maarten van der Westen

Voor de bevoorrading van zijn vestigingen in Noord-Nederland zet Koskamp Automaterialen BV twee Iveco S-Way trekkers in. Deze gaan rijden vanuit de vestiging in Steenwijk.

Koskamp levert automaterialen, banden en vloeistoffen aan 12 eigen vestigingen in Noord-Nederland. Binnenkort komt daar een 13e vestiging bij. Vanuit deze vestigingen worden klanten tot acht keer per dag beleverd, dus het is belangrijk dat er voldoende voorraad wordt aangeleverd vanuit het centraal magazijn in Steenwijk.

Voor dit transport zet Koskamp nu twee Iveco S-Way’s in. Ronald Geertsma van Koskamp Steenwijk: ,,Onze vorige trucks waren toe aan vervanging en daarvoor kwamen we uit bij Cornelis Bedrijfsauto’s. De Iveco trucks spraken ons erg aan, en voor ons is Cornelis Bedrijfsauto’s ook een goede klant. Op deze manier werkt die relatie twee kanten op, tot volle tevredenheid van beide partijen.’’

De Iveco S-WAY trekkers zijn voorzien van de ruime AT Slaapcabine, met af fabriek een koelkast, een luxe navigatie unit en een standairco. Aan de buitenkant zien we een volledige spoiler-set, inclusief zijfenders. Koskamp koos ervoor om ook de onderpartij in kleur te laten uitvoeren. Verder zijn er op de standaard zonneklep twee zwaailampen aangebracht voor meer veiligheid. ,,Zeker in combinatie met de trailers zijn dit rijdende reclameborden voor ons, en zeg nou zelf, dat ziet er toch gewoon erg goed uit zo?’’ aldus Geertsma.