VSDV neemt Benny Nauta Transport over

Nieuws
10-04-2021 | Door Iep van der Meer

Benny Nauta Transport uit het Friese Bitgummole maakt vanaf 1 mei aanstaande deel uit van VSDV Containertransport. Dit bedrijf nam in Friesland recentelijk nog Sandstra Transport uit Bolsward over. Genoemde bedrijven rijden met open containers.

Op social media spreekt VSDV van ‘een mooie uitbreiding van de activiteiten’, vast staat dat het Noord-Hollandse bedrijf steeds belangrijker wordt in Friesland.  De directie van Nauta bestaat uit twee broers, die net als alle personeel, gewoon bij het bedrijf berokken blijven. Continuïteit van dienstverlening aan bestaande klanten blijft zo gewaarborgd, meldt VSDV.

Het betreft hier een uitbreiding van VSDV Container Transport BV. Van Straalen en De Vries had was altijd al actief in deze sector maar die breidt met de twee recente overnames snel uit. VSDV is behoorlijk op overnamepad. Vorig jaar werden nog Otten in Hoogeveen, TLS in Vaassen en Franken Transport in Nieuw Bergen overgenomen. Het wagenpark van VSDV groeit hiermee tot ruim 600 eenheden. Foto's met dank aan " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Alex Miedema.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
18-01-2021
volvo-vh-en-fm-voor-vsdv-1400.jpg

VSDV investeert in 100 nieuwe Volvo trucks

Transportbedrijf Van Straalen de Vries, kortweg VSDV uit Zwaagdijk heeft een order voor bijna 100 nieuwe Volvo…
Nieuws
29-01-2024
VSDV-Transport-Bigtruck-2

Werken bij VSDV

Van Straalen de Vries is niet zomaar een werkgever in de transportwereld. We zijn een hecht familiebedrijf dat door de jaren heen enorm…
Nieuws
13-12-2020
TJO_0227-1400.jpg

Vier chauffeurs uit één familie bij VSDV

Bij Van Straalen en De Vries uit Zwaagdijk werken sinds enige tijd vier chauffeurs die uit hetzelfde gezin, dan…