Nieuws
25-11-2022 | Door Iep van der Meer

Chauffeur Jurjen Kerstholt van Den Hartogh. Hij werkt vanuit Coevorden, hoofdzakelijk in de olie en gasindustrie als specialist op dit gebied. Jurjen werkt al vijftien jaar voor Den Hartogh met grote discipline. Dat moet ook, want veiligheid en structureel werken horen bij het rijden met gevaarlijke stoffen.

Voor Jurjen is vooral de vrijheid van het werk belangrijk. ,,Bij Den Hartogh krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen. Zo bedien ik nu ook de laadinstallaties bij de klanten van Den Hartogh. Dat betekent voor mij meer dimensie en uitdaging in mijn werk. Werken bij Den Hartogh betekent voor mij dat je zelfstandigheid hebt en onderdeel bent van een groeiende, innovatieve operatie met een superhecht team. En natuurlijk is het gewoon hard werken, maar dan wel met avontuur en veel verantwoordelijkheid’’. Het grootste statement van Jurjen is dat hij al vijftien jaar werkt voor deze werkgever, dat is veelzeggend.

Nationaal of internationaal

Ook werken bij Den Hartogh? Dat kan, want zowel in Noord Nederland (Coevorden) als in Rozenburg zijn vacatures. Den Hartogh rijdt zowel nationaal als internationaal. Check de vacatures op de website van Den Hartogh, en check het filmpje met Jurjen even!

Solliciteren? Klik hier!
Werken bij Den Hartogh

Werken bij Den Hartogh