Westerman Logistics nieuwe stijl!

Nieuws
04-01-2018 | Door Iep van der Meer

Westerman Multimodal Logistics begint het nieuwe jaar met een compleet nieuwe frisse huisstijl én met een nieuwe directie. De nieuwe huisstijl werd tijdens de eindejaars bijeenkomst voor het eigen personeel onthuld. De vertrouwde rood-blauwe huisstijl zal met het vervangen van de vloot plaats maken voor het frisse groen.

Tijdens de bijeenkomst werden de eerste Actros 2132 LS en 1845 LS trucks in de nieuwe huisstijl gepresenteerd. De nieuwe trucks werden geleverd door Mercedes-Benz dealer Wensink Automotive. 

De nieuwe naam is officieel Westerman Multimodal Logistics. Het in 1880 opgerichte  transportbedrijf is van oudsher specialist in distributietransport. Inmiddels is Westerman uitgegroeid tot een Europese speler in het intermodale spoor-, zee- en wegvervoer. De logistieke dienstverlener is gunstig gelegen in Nederland, met op- en overslag faciliteiten in Nieuwleusen en Hasselt (Overijssel) met in totaal 50.000 m2 warehousing en verschillende assemblagemogelijkheden. In de toekomst wordt er verder gebouwd aan de integratie van de verschillende modaliteiten en uitbreiden van de value added services. Met een wagenpark van 144 trekkende eenheden en verschillende trailers, containers en warehouses beheert het bedrijf de gehele logistieke keten waarbij de verschillende soorten transport modaliteiten en activiteiten optimaal gecombineerd worden.

De foto met de trailer laat de oude huisstijl nog een keer zien.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
26-04-2017
Sandstra1.jpg

Actros voor Sandstra Bolsward

Zojuist heeft Catrinus Sandstra, van het gelijknamige transportbedrijf uit Bolsward, een nieuwe Mercedes-Benz Actros overhandigd…
Nieuws
31-01-2023
Boekesteijn Actros (1)

500 Actros trekkers voor Boekesteijn

Boekesteijn Transport neemt maar liefst vijfhonderd exemplaren van de Mercedes-Benz Actros in gebruik. De trekkers…
Nieuws
03-09-2020
KCB_1a_klLR.jpg

Compleet uitgeruste Mercedes Actros als visitekaartje

Sinds kort heeft Kuijpers Carp Baits (KCB) International uit het Brabantse Lieshout een nieuwe Actros…