Zes persoons MAN TGL voor Hooikammer Berging

Nieuws
12-02-2024 | Door Iep van der Meer

Hooikammer Berging & Fleetservices heeft een nieuwe MAN TGL in gebruik genomen met zes zitplaatsen! In de TGL 'slaapcabine' zijn vier extra stoelen aangebracht waardoor eventuele inzittenden na een ongeval afgevoerd kunnen worden naar een veilige plek.

De compacte 12-tonner is favoriet bij Hooikammer en is inmiddels de vijfde MAN in de vloot. “Het is een mooie compacte 12-tonner waarmee we ook in de steden goed uit de voeten kunnen. Eén van de voordelen is de ruime cabine met een vrijwel vlakke vloer, waar vier zitplaatsen extra in passen. Die mogelijkheid levert MAN af-fabriek, compleet met gordels en goedkeuring. Voor ons is dat ideaal”, aldus Jaron Hooikammer. 

Verder is het voertuig voerzien van veel gebruiksgemak met de Easy Control-knoppen in de bestuurdersdeur, die veel in-en uitstappen voorkomt en de grote draaiknop met Touchpad-functie voor handige bediening van de multimedia. De MAN TGL is door Hofco in Heerenveen voorzien van een Italiaanse Omars opbouw waarmee drie auto's tegelijkertijd kunnen worden afgevoerd. Twee op de laadbak, en de derde in de lepelinstallatie. Meer over deze slimme bergingstruck lees je hier!

Trailertotaal.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
29-09-2023
Scania V8 Grollitsch (7)

Dikke berger met Nederlandse genen

Bergingsbedrijf Paul Grollitsch uit Oostenrijk heeft een wel heel bijzondere bergingstruck in gebruik genomen. De door…
Nieuws
21-02-2023
Commer1-1400

Commer bergingstruck in Rijssen

In Rijssen spotten we dit heerlijke oude Britse truckje. Het is een Commer bergingstruck, en de auto is nog verrassend…
Nieuws
14-12-2021
Franse_bergingstruck.jpg

Franse Scania R730 bergingstruck

Het Franse bergingsbedrijf Groupe Galivel heeft een indrukwekkende Scania R730 8x4 bergingstruck op de weg gezet. De opvallend…