Gezellig Winterfestival in Apeldoorn

Blog
10-02-2019 | Door Tim de Jong

Was dat even gezellig, gisteren op het terrein van Grolleman op het Apeldoornse bedrijventerrein Ecofactorij. Op initiatief van een hechte vriendengroep, allemaal werkzaam in het chauffeursberoep, ontstond een leuk feestje met alles erop en eraan, het Winterfestival 2019. Het is klein begonnen, met zo'n 60 trucks. Hoe groot zou dit kunnen groeien? 

Nou niet te groot is de bedoeling. Maar het mag wel wat meer worden volgend jaar. Grolleman is zijn vestiging daar flink aan het uitbreiden en de belangstelling gisteren was toch wel serieus te noemen. Gelukkig maar, want alle ingrediënten voor een mooi feestje waren aanwezig. Daar kon de harde wind weinig op afdingen. 

Die veroorzaakte hooguit dat het moeite kostte om de tent op te zetten. Die werd driedubbelop extra stevig vastgemaakt, en dat hielp. De initiatiefnemers, bekijk de foto's, hebben een ruime vriendenkring. De trucks kwamen vanaf de Veluwe en ook uit Twente en alles daar tussenin. Topsfeertje en wij van BIGtruck zeggen: Ga zo door en heel graag tot volgend jaar!

Laatste blogberichten

Blog
03-04-2024
24dt056-004-1400

Langere cabines nog niet voor iedereen

Nieuwe wetgeving in Europa maakt langere, ruimere cabines mogelijk, zonder dat je te lang wordt met een 13,60 meter…
Blog
14-03-2024
19252-Ford_F-Max_Bigtruck1

Ford Trucks ontwikkelt cabine met Iveco

Otosan, de Turkse producent van Ford Trucks in Europa gaat een samenwerking aan met het Italiaanse Iveco voor de…
Blog
07-03-2024
Pegaso concrete mixer

De charme van een wrak

Auto’s en trucks hebben mijn warme belangstelling. Dat heeft niet alleen te maken met het voertuig zelf, maar ook zijn inzet en…