10 Ford F-Max trucks voor Pieter Smit

Nieuws
18-03-2022 | Door Iep van der Meer

Pieter Smit is gespecialiseerd in de logistiek van artiesten, evenementen, festivals en grote concerten en daarvoor zet het bedrijf een vloot van 1000 voertuigen in. Ongeveer een kwart daarvan bestaat uit zware trekkers, waaronder inmiddels tien Ford F-Max Lowdeck trekkers.

De volledige evenementen sector heeft een enorme dreun gehad tijdens de Corona crisis, en zo ook Pieter Smit. Het bedrijf kromp om die reden ook in, maar nu de crisis over is komt het bedrijf trucks te kort. Pieter Smit: ,,We hadden orders geplaatst voor trucks die maar niet afkomen, ondanks contracten. Dat betekent dat we overal op zoek zijn gegaan naar alternatieven, waaronder bij Ford Trucks. Wij hebben al langer contacten met Ford Trucks en we reden ook al met twee trekkers van het vorige model. Technisch prima trucks, maar qua comfort waren die auto's niet ideaal. De nieuwe F-Max is echter een uitstekende opvolger. In Nederland zijn Ford Trucks nog niet leverbaar maar wij hebben ook goede contacten in Bulgarije, waar deze serie van tien besteld is. Die auto's rijden inmiddels, allemaal op Nederlands kenteken. De chauffeurs zijn er dik tevreden over''. 

Pieter Smit investeerde niet alleen in de Ford tucks, er is ook een serie van elf MAN TGX Lowdeck trekkers in gebruik genomen. Verder wacht het bedrijf nog op de aflevering van nieuwe DAF trucks, waaronder twee van het nieuwste model. Wil je weten hoe zo'n Ford F-Max rijdt? " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Check dan onze BIGtruck RoadTest met deze opvallende nieuwkomer!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
23-02-2021
ford_fmax_tuning_transshop_11.jpg

Pimp your Ford F-Max

De Ford F-Max zien we steeds vaker rijden en meestal gaat dat om standaard uitgeruste vloot auto's. In de landen waar deze trucks…
Nieuws
01-08-2019
IEP_8007-1400.jpg

Ford F-Max in BIGtruck Rij-impressie

In BIGtruck nummer acht die nu live staat kun je alles lezen over de exclusieve rij-impressie die we maakten met de…
Nieuws
08-10-2019
500_316.jpg

Ford gaat voor 5% marktaandeel in West Europa

Over vier jaar wil Ford Trucks een marktaandeel van 5% hebben in de tachtig landen waar deze trucks dan leverbaar…