Nieuws
26-04-2019 | Door Iep van der Meer

Met ingang van 1 mei aanstaande neemt AB Texel Group een meerderheid over van de aandelen van Combex Bouwlogistiek. Combex zal als zelfstandig bedrijf blijven opereren volgens de eerste berichten. Op dit moment (vrijdagavond) wordt het personeel ingelicht.

Combex Bouwlogistiek is een onderneming die de laatste jaren sterk gegroeid is met de overnames van Van der Veen uit Burgum en Van der Veen uit Garijp. Het bedrijf omvat momenteel 120 eigen trekkende eenheden en zo'n 35 vaste charters. Het bedrijf is toonaangevend in bouwlogistiek en gespecialiseerd in lengte- en zwaartransport. Voor AB Texel is dat een nieuw specialisme waarmee het bedrijf zich verder wil ontwikkelen als logistieke dienstverlener. 

Marco Winder, algemeen directeur bij COMBEX Bouwlogistiek: “Voor COMBEX is dit een logische vervolgstap in het verder ontwikkelen van onze organisatie en door te groeien als ambitieuze en vooruitstrevende logistiek dienstverlener in onze sector. In AB Texel Group zien wij een gezonde en sterke partner waarmee wij onze organisatie toekomstbestendig kunnen inrichten en waarmee wij continuïteit en uitstekende dienstverlening voor onze relaties kunnen waarborgen.”

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
30-05-2023
TCR Scania

Combex neemt Transportcentrale Roosendaal over

Na de overname van Eelco de Vries Transport uit Emmeloord is er nog meer overnamenieuws vanuit AB Texel.…
Nieuws
29-05-2023
Eelco de Vries Transport (2)

Eelco de Vries Transport naar AB Texel

Eelco de Vries Transport BV uit Emmeloord wordt per 1 juni overgenomen door AB Texel. Hiermee verstevigt AB Texel…
Nieuws
03-04-2018
Nieuwe_DAF_AB_Texel_Group-1400.jpg

26 DAF FTG Trekkers voor AB Texel

Het steeds maar groter wordende AB Texel heeft een serie nieuwe DAF trucks in bedrijf genomen. Het gaat deze keer om…