Een foodtruck, maar dan ècht!

Nieuws
13-06-2019 | Door Tim de Jong

Het is helemaal de trend: foodtrucks! Maar in werkelijkheid is dat meestal een oude bestelauto die als patatkraam dient of als mobiele ijssalon. De Zwitserse Renault-dealer Thomann, verbaasde dit keer met een echte foodtruck, in stemmig groen.

Vorig jaar verraste Thomann Nutzfahrzeuge al met een vuurrode Renault T opgebouwd als mobiele barbeque met de General Lee-Dodge van lang geleden als thema. Daarmee zette deze Zwitserse dealer zichzelf op unieke wijze op de kaart. De nu opgebouwde Renault T is volgens Thomann een hot-rod met metallic groen en goud als hoofdkleuren.

Daar waar je de koppelschotel verwacht, is er nu een loungebank opgebouwd waar je rustig je hotdog op kunt kluiven. De nieuwe foodtruck heeft ook popcorn in de aanbieding en een keur aan frisdranken.  

Als basis dient een Renault T 520 met in de cabine een dikke geluidsinstallatie. Thomann wil met deze truck het gevoel van de Amerikaanse jaren dertig laten herleven. Tegelijkertijd gebruikt hij de vele uren van opbouw om jonge monteurs op te leiden. Ze hebben er iets heel bijzonders van gemaakt. Later deze maand staat deze Renault ook bij de Truck Grand Prix op de Nürburgring.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
25-06-2020
Thomann1.jpg

Thomann viert 25-jarig jubileum in stijl

De Zwitserse Renault truckdealer Thomann Nutzfahrzeuge heeft op geheel eigen wijze zijn 25-jarig jubileum gevoerd.…
Nieuws
15-10-2018
Renault_Trucks_T_Leusink_Logistics_2_lowres.jpg

Leusink breidt na doorstart uit met 10 Renault's

Leusink Logistics in Gaanderen start de vernieuwingsslag van haar wagenpark met de aanschaf van tien Renault-trucks.…
Nieuws
26-10-2015
Renault_Trucks_T_voor_Niek_Dijkstra_1_lowres.jpg

T-Serie met hoge cabine voor Niek Dijkstra

Niek Dijkstra, een containervervoerder met vestigingen in Heerenveen en Rotterdam, heeft drie Renaults uit de…