Facelift nieuwe Renault Trucks wordt onthuld in videogame

Nieuws
24-03-2021 | Door Tim de Jong

Op 6 april onthult Renault en facelift van de complete aanbod zware trucks. Het gaat dan om de T-, C-, en K-series. De foto laat en iets ander frontje zien dan we nu gewend zijn. Uiteraard gaat het niet alleen om het buitenkantje. Een unicum is dat Renault de presentatie doet in de videogame Euro Truck Simulator 2.

Wat er precies gaat veranderen weten we nu dus nog niet. Volgens Renault gaat het om verbeteringen in rij- en wooncomfort voor de chauffeur. Ook de wagenparkbeheerder wordt volgens het merk niet vergeten, die kan rekenen op een lagere brandstofrekening en een verlaagde CO2-uitstoot.

Op 6 april 2021 kunnen geïnteresseerden plaatsnemen in de cabine van de Renault Trucks T en T High 2021, de nieuwe ergonomie van de chauffeurscabine testen en het comfort van de truck beoordelen, in stedelijke gebieden, op regionale wegen of op snelwegen. Hiervoor kunnen belangstellenden inloggen op de pc-game Euro Truck Simulator 2, die wereldwijd door meer dan 9 miljoen spelers wordt gespeeld. Of de rijervaringen van andere spelers te delen via de hashtag #renaulttrucksevolution op sociale netwerken.

Bovendien zal de Euro Truck Simulator 2-gamecommunity vanaf 29 maart 2021 de Renault Trucks T 2021 zien staan, verborgen onder een rood doek, voor de Renault Trucks-dealers in de game. In afwachting van het oplichten van het doek biedt Renault Trucks op de sociale netwerken wedstrijden aan, waarbij vele prijzen te winnen zijn, aldus Renault.  

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
22-07-2021
02-Drive-the-DAF-XG-XG-in-ETS2-1400.jpg

Rijden met de nieuwe DAF in ETS2

Wij moeten nog even wachten voordat we zelf mogen rijden met de nieuwe DAF trucks maar wie op Euro Truck Simulator 2 speelt…
Nieuws
16-04-2021
Panoramisch_dashboard.png

Betere stuurverstelling en meer voor gefacelifte Renault

Truckfabrikant Renault heeft vandaag meer details onthuld over de gefacelifte T-, C-, en K-, Series…
Nieuws
25-09-2021
R5.jpg

Gezellig feestje van Renault Trucks Club Nederland

Aan de zuidkant van Tiel, op een gezellige camping, kwamen vanmiddag enkele Renault-rijders bijeen.…