Nieuws
28-02-2020 | Door Iep van der Meer

Geest Potplanten heeft een nieuwe Actros GigaSpace in bedrijf genomen. De rondom luchtgeveerde trekker is voorzien van alle veiligheidsopties die Mercedes-Benz kan leveren en dat zijn er best veel! Daarnaast is de truck uitgerust met de Mirrorcams.

Op het gebied van Veiligheid loopt Mercedes-Benz voorop en dat bewijst deze Actros. Naast de mirrorcams is de truck voorzien van het ABA5 actieve veiligheids systeem wat onder meer remt voor voetgangers. Verder is er Side Guard Assist, een Orlaco Cornereye en uiteraard de verplichte systemen als Lane Guard. Dat grijpt overigens actief in bij deze generatie van Mercedes. Een echte Safety Truck dus eigenlijk!

De trekker werd verder voorzien van LED verstralers, een RVS lowbar en sidebars en extra verlichting door de Mercedes-Benz dealer in Maasdijk. Het extra spuitwerk werd verricht door Truckschade Naaldwijk en de reclame werd aangebracht door Omber. Samen met de Heiwo oplegger vormt de nieuwe Actros een fraaie strakke en bijzonder smaakvolle combinatie!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
13-09-2018
IEP_2030-1400.jpg

Nieuwe Actros weer zuiniger en schoner

Mercedes-Benz toont tijdens de IAA 2018 in Hannover de nieuwe generatie van de Actros. Verder verfijnde elektronica…
Nieuws
03-09-2020
KCB_1a_klLR.jpg

Compleet uitgeruste Mercedes Actros als visitekaartje

Sinds kort heeft Kuijpers Carp Baits (KCB) International uit het Brabantse Lieshout een nieuwe Actros…
Nieuws
28-02-2017
flowershuttle.jpg

Actros als Flower Shuttle

Dutch Quality Flowers uit Honselersdijk zet twee nieuwe Mercedes-Benz Actros trekkers in. De 1848 LS trekkers met hun GigaSpace…