Nieuws
01-01-2018 | Door Iep van der Meer

De eerste inschrijvingen voor de BIGtruck Trophy zijn binnen, en dat zijn meteen al een aantal spectaculaire trucks. Het evenement vindt plaats op 9 en 10 juni in Asten maar schrijf je zo snel mogelijk in want vol is echt vol!

Het evenement wordt deze keer niet bij Truckstop Nobis gehouden, maar vlakbij, aan de andere kant van de snelweg op recreatieterrein Prinsenmeer. Het leuke daarvan is dat je hele gezin er een leuk weekend van kan maken in een zomerhuisje. Voor de kinderen is er van alles te doen en daarmee wordt het een echt familiefeest!

Hoewel we meer ruimte hebben dan vorig jaar is het aantal plaatsen nog steeds beperkt. We laten alleen bakwagens en losse trekkers toe na een uitnodiging vanuit de organisatie. Je moet je dus inschrijven, maar je mag pas komen als je een uitnodiging krijgt als bevestiging. Daarmee willen we proberen een zo mooi mogelijke show neer te zetten met een gevarieerd aanbod aan trucks. Zowel werkauto's als echte showtrucks komen in aanmerking, en of je truck nou splinternieuw of een echte oldtimer is maakt niet uit. Ook Amerikanen zijn welkom, maar schrijf je dus eerst in via deze link!

Onder de eerste inschrijvers voor de show vinden we onder meer de fraaie DAF van onze Duitse vriend Sven Persson en de schitterende Scania's van Duijghuizen. Harry van Dalen, vorig jaar de grote winnaar van het eerste BIGtruck Event komt zijn titel verdedigen met zijn spectaculaire Volvo FH16 750.

Klik hier voor meer informatie over de BIGtruck Trophy!

Meer op iepieleaks.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
04-05-2019
IEP_6574-1400.jpg

Aftellen naar de BIGtruck Trophy 2019!

Volgende week zaterdag en zondag, 11 en 12 mei is het weer zo ver: De BIGtruck Trophy 2019 in Asten! We zijn op…
Nieuws
01-06-2018
Megatruckscrop_1.jpg

Volgende week: BIGtruck Trophy 2018

Volgende week, 9 en 10 juni is het al zo ver: De BIGtruck Trophy! Na ons eerste evenement pakken we het deze keer echt…
Nieuws
28-03-2018
Collagemaart-1400.jpg

Internationale trucks naar BIGtruck Trophy 2018

De BIGtruck Trophy die op 9 en 10 juni aanstaande gehouden wordt heeft een aantal klinkende namen binnen…