Actros zevental voor De Hart

Nieuws
07-02-2018 | Door Iep van der Meer

De Hart Temperature Controlled Transports uit Heusden heeft onlangs de zevende Actros in het wagenpark verwelkomd. Het gaat hierbij om een combinatie die voorzien is van Schmitz Cargobull carrosserieën die door Bouwheer uit Zeewolde zijn opgebouwd.  

De Actros is uitgerust met de 480 pk 13 liter motor met een koppel van 2300 Nm. De drie assige Actros is voorzien van de ruime BigSpace cabine van Mercedes. “Waarom er wederom voor  de  Mercedes-Benz Actros is gekozen? Het zeer gunstig brandstof verbruik, de lage onderhoudskosten en de  uitstekende relatie met  de vestiging Gorinchem van  Rüttchen Automotive”, aldus Bas den Dekker,  eigenaar van De Hart Transport.

De laadbakken zijn voorzien van een dubbel stock vloer waardoor er 76 europallets of 49 CC plantenkarren vervoerd kunnen worden. De combinatie is uitgerust met de nieuwste stille onderbouw koelmotoren.  

Familiebedrijf  De Hart Transport bestaat sinds 1936 en is gevestigd in Heusden. De Hart is gespecialiseerd  in groupage als Full Truck Load van geconditioneerd en ongeconditioneerde producten binnen Nederland, Duitsland en Zwitserland.

 

Meer trailer-nieuws op TrailerTotaal.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
13-09-2018
IEP_2030-1400.jpg

Nieuwe Actros weer zuiniger en schoner

Mercedes-Benz toont tijdens de IAA 2018 in Hannover de nieuwe generatie van de Actros. Verder verfijnde elektronica…
Nieuws
03-09-2020
KCB_1a_klLR.jpg

Compleet uitgeruste Mercedes Actros als visitekaartje

Sinds kort heeft Kuijpers Carp Baits (KCB) International uit het Brabantse Lieshout een nieuwe Actros…
Nieuws
28-02-2017
flowershuttle.jpg

Actros als Flower Shuttle

Dutch Quality Flowers uit Honselersdijk zet twee nieuwe Mercedes-Benz Actros trekkers in. De 1848 LS trekkers met hun GigaSpace…