Digitaal rondkijken in een Renault High T cabine

Nieuws
31-10-2017 | Door Iep van der Meer

Bij Renault Trucks kun je al geruime tijd een truck online bestellen. Reuze handig natuurlijk, maar de service gaat nog verder. Je hoeft nu de deur ook niet meer uit als je het interieur van de Renault cabine wilt bekijken dankzij moderne techniek.

Eerder dit jaar waren wij te gast in Utrecht tijdens de productie van de nieuwste Renault Trucks commercial. In een indrukwekkende oude lege bedrijfshal waar Werkspoor vroeger treinen bouwde was een heel team bezig om een Renault Truck met de hoge slaapcabine volledig digitaal vast te leggen. Daardoor kun je nu op je mobiele apparaat of op je PC de Renault cabine helemaal bestuderen. Bij alle vermeldenswaardige punten kun je klikken voor extra uitleg. Leuk gedaan zo, en eigenlijk hoef je dus ook hiervoor de deur al niet meer uit. Gewoon digitaal rondkijken, de specificaties bestuderen en online bestellen. Hoe simpel wil je het hebben! 

Of het ook echt zo gaat is de vraag, want vrijwel iedere koper van een truck wil wel iets speciaals aan zijn truck. Dat kan uiteen lopen van een toeter op het dak tot een stekker voor de laadklep, maar zoiets als een 'standaard trekker' bestaat eigenlijk niet. Toch is het leuk om te zien wat de moderne techniek allemaal kan vandaag de dag. Je kunt de virtuele toer in de cabine maken ">via deze link. Je mag dan zelf beslissen of je dat doet op het scherm of met zo'n speciale VR bril.

Dus klik ">HIER voor de digitale bezichtiging van de Renault cabine!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
27-09-2016
Otten1.jpg

Tien Renault Trucks T voor Otten Transport

Otten Transport heeft een serie van tien Renault Trucks T met 460 pk besteld. De helft van deze mooie order…
Nieuws
18-11-2019
78492249_1434799530000516_7357836941544390656_o.jpg

Ardie Bull heeft de mooiste Renault T van het land

Afgelopen zaterdag hield Renault Trucks de jaarlijkse Renault Trucks Ambassadeursdag. Deze keer vond…
Nieuws
06-12-2016
Brom2.jpg

Renault Trucks C- 8x4 Tridem voor Van den Brom

De nieuwe generatie van Renault Trucks zien we meestal als trekker en heel soms als bakwagen. Toch biedt…