Elf nieuwe Volvo trucks voor Wesseling Logistics

Geplaatst door

Wesseling Logistics & Warehousing uit Sassenheim heeft onlangs negen nieuwe Volvo’s FM aangeschaft. Naast FM-trekkers 4x2 en bakwagens 6x2 in Globetrotter-uitvoering bestelde Wesseling ook twee Volvo FL-bakwagens. De voertuigen worden ingezet in de regionale en stedelijke distributie en met name voor ‘dedicated’ transport. De trucks worden in het voorjaar 2021 door de Volvo dealer uit Rijnsburg geleverd. De foto die je hier ziet is dan ook een photoshop van het nieuwe model.

De trucks voor Wesseling Logistics betreffen zeven FM-trekkers 4x2 met 380 pk-motor en een twee bakwagens 6x2 met een 430 pk-motor. Allemaal in Globetrotter-uitvoering. De twee nieuwe Volvo’s FL worden geleverd in 16-tons uitvoering met ergonomische dagcabine en 250 pk-motor met I-Sync versnellingsbak.

De voertuigen worden ingezet in de regionale en stedelijke distributie en bij klanten van Wesseling Logistics die dedicated transport vragen. “Zij  kunnen daarmee beschikken over ‘eigen vrachtwagens’ die het bedrijfsimago versterken zonder de lasten van het beheer ervan; dat gedeelte pakken wij op”, aldus Marcel Wesseling, algemeen directeur bij Wesseling Logistics.

Wesseling Logistics

Wesseling Logistics & Warehousing is een middelgroot familiebedrijf met bijna honderdvijftien jaar ervaring. Wesseling Logistics en Volvo Trucks werken al meer dan 72 jaar samen als businesspartners.