Nieuws
31-08-2021 | Door Iep van der Meer

De Deense spuiterij Mosegaards Autolakering heeft weer een bijzonder fraaie Scania afgeleverd. De truck is helemaal uitgevoerd in het James Bond thema met als titel 'Goldfinger.' De in 2020 overleden acteur Sean Connery kreeg een ereplaatsje in het special paint werk.

De Scania S trekker is uitgevoerd met een sleepas. Het type konden we niet achterhalen want de bordjes ontbreken op de foto's, maar ga er gerust van uit dat er een stoere V8 motor onder de cabine staat. De truck is gespoten in opdracht van Riget Transport uit Randers. Het special paint werk is uitgevoerd door Ray Hill. Na het spuitwerk is de truck volledig in de Nordic Crystal Pro+ gezet voor een keramische nano epoxy coating. Daarmee wordt het kostbare spuitwerk beschermd tegen de elementen. 

Uiteraard is ook het complete interieur uitgevoerd in James Bond stijl met veel noppen in het leer en gouden accenten. Aan de buitenkant zien we een lange zonneklep, een dakrek met LED balken en een beugel onder de bumper. Het chassis is verder volledig ingepakt met plaatmateriaal, en ook een stoere achterbumper ontbreekt niet. De achterwand van de cabine is voorzien van een strakke plaat waardoor het spuitwerk beter uitkomt. Alles bij elkaar een bijzonder indrukwekkende truck, en hoewel je van special paint moet houden is dit wel weer een hele speciale.

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
20-03-2016
Pink33.jpg

De nieuwe Nima: P!nk

Nima Transport kennen we van de schitterende Ghost Rider maar nu is er de nieuwe Scania met de naam P!nk!
Nieuws
30-10-2017
Oslo-Ekdahl2.jpg

Ralf Ekdahl wint in Noorwegen

De Zweed Ralf Ekdahl heeft afgelopen weekend de Scandinavische Truck Trophy gewonnen op de Oslo Motor Show in Lillestrøm,…
Nieuws
10-04-2016
weeda2.jpg

De nieuwe R450 van Weeda!

De nieuwe R450 van Weeda is dit weekend onder een prachtig zonnetje op de plaat gezet door onze Niels van Duijvenboden.