Kuipers Logistics herverdeelt aandelen bedrijf

Nieuws
27-08-2021 | Door Tim de Jong

Algemeen directeur Harry Kuipers van Kuipers Logistics uit Oldenzaal heeft een deel van zijn aandelen verkocht aan een drietal managers dat al langer werkzaam is in zijn bedrijf.

Het huidige managementteam van Kuipers Logistics, bestaande uit Thijs Lansink, Philip Vollenbroek en Pascal Wolkorte, heeft een deel van de aandelen in de bedrijven van Harry Kuipers overgenomen.

“Dit is een mooie stap voor de toekomst! Niet alleen voor het bedrijf en onze medewerkers, maar ook voor onze klanten,” vindt Harry Kuipers. “Voor mij werd het na bijna 35 jaar in het bedrijf tijd om na te gaan denken over de toekomst. Wat voor mij voorop stond, is dat de Twentse nuchterheid van ons bedrijf moet blijven bestaan. Dit is namelijk één van de redenen waarom veel klanten voor onze service kiezen. Dat betekent: korte lijnen, afspraken nakomen en dat we doen wat we zeggen wat we gaan doen. Ik twijfelde of een externe partij dat voor de toekomst kan waarborgen. Ik ben dan ook erg gelukkig dat het huidige managementteam deze stap wil zetten. Overigens ben ik nog lang niet van het toneel verdwenen. Ik blijf gewoon mijn werkzaamheden binnen Kuipers uitvoeren. Maar dan als onderdeel van een groep van mede-eigenaren.”

Anno 2021 is Kuipers Logistics uitgegroeid tot een allround logistiek dienstverlener die allang niet meer alleen wegtransport van en naar Italië verzorgt. Dit is nog steeds het specialisme, maar sinds lange tijd zijn er ook  transportservices op andere Europese landen aan toegevoegd. Het in 2008 opgerichte Kuipers Air & Sea is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende lucht- en zeevracht expediteur, schrijft het bedrijf. Wekelijks verwerken zij honderden inkomende en uitgaande overzeese zendingen. Zo biedt Kuipers Logistics een wereldwijde logistieke dienstverlening.

De nieuwe mede-eigenaren Pascal, Philip en Thijs zien het als een mooie uitdaging om het gedachtengoed van Harry voort te zetten. “Deze kans die Harry ons geeft, konden we niet laten liggen en hebben we met beide handen aangegrepen. Er staat een schitterend logistiek bedrijf en samen met alle medewerkers en onze klanten gaan wij een mooie toekomst tegemoet. Daar gaan wij voor!” aldus de drie mannen.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
21-12-2020
cid_image002_jpg01D6D60C.jpg

D&W Trans en BVB Logistics verder onder de naam Martson

Logistiek dienstverleners BVB Logistics en B&W Trams gaan verder onder de naam Martson. B&W…
Nieuws
26-01-2021
EZqrzRoXQAA3uF1.jpg

HSF Logistics overgenomen door DFDS

HSF Logistics wordt overgenomen door het Deense DFDS. De overname gaat met terugwerkende kracht in vanaf 1 januari…
Nieuws
18-12-2019
VosHaan-1400.jpg

Vos Deventer neemt Abr. De Haan Logistics over

Vos Transport B.V. uit Deventer heeft overeenstemming bereikt over de overname van Abr. De Haan Logistics…