Mack en zwaar transport dag Amsterdam

Geplaatst door

Vandaag werd in Amsterdam de Mack en Zwaar Transport dag gehouden. Een jaarlijks terugkerend evenement wat dit jaar zijn 40 jarig bestaan viert. Het leuke is dat het een gratis evenement is, al wordt je door parkeerbeheer wel even 15 Euro afhandig gemaakt als je met de auto komt.

Op het terrein bij Borchland in Amsterdam Zuid Oost stonden weer enorm veel speciale combinaties uit binnen- en buitenland, kranen en uiteraard heel veel Amerikaanse trucks. Het merendeel is van het merk Mack, maar we zagen ook Autocar, Kenworth en andere Amerikaanse merken. Twee hele bijzondere Mammoet trucks die te zien waren zijn de Autocar en de Kenworth uit Canada die speciaal voor deze dag overkwam. Minstens zo uniek: De enige MAN van Mammoet, deze fraaie 8x4 met WSK waar Berend Top voortaan mee rijdt. Voor hem betekent het terug naar zijn vertrouwde merk!

Verder waren er weer heel veel miniaturen, accessoires en andere hebbedingen te zien en te koop in Amsterdam. Willem Kuiper en zijn vrienden hadden er weer een puik evenement van gemaakt. Op naar de volgende 40 edities mannen!