Rabelink kiest opnieuw voor Renault Trucks

Geplaatst door

Rabelink Logistics uit het Gelderse Wehl heeft onlangs twee nieuwe Renault Trucks toegevoegd aan hun wagenpark. Deze nieuwe Renault Trucks type T, beschikken over een 440 PK sterke motor en zijn voorzien van een Sleeper Cab. Rabelink kiest opnieuw voor Renault Trucks vanwege de goede ervaringen met het merk.

De vloot van Rabelink Logistics bestaat tegenwoordig uit 110 trekkende eenheden, waarvan 29 Renault Trucks. Volgens Eelco Peters, Transport Manager bij Rabelink, bevallen de Renault Trucks uitstekend.  “Ook hebben we een uitgebreid servicecontract op deze trucks zodat stilstand tot het minimum word beperkt”. De nieuwe trekkers zijn van het type Renault Trucks T met de standaard, lage cabine. Wel werd er gekozen voor de versie met het verhoogde dak. In de metallic kleuren van Rabelink zien de Renault Trucks er goed uit.

De door Renault Trucks-dealer Paashuis Bedrijfswagens geleverde trucks zijn voorzien van verschillende optie pakketten, waaronder het Fuel Eco pack. Dit pack omvat opties als :versnellingsbaksoftware Fuel Eco & Eco Cruise Control + Optiroll, met als doel een verbeterd brandstofverbruik. Ook zijn de nieuwe trucks voorzien van een koppelschotel met hefinrichting .

Rabelink Logistics

Rabelink Logistics werd opgericht in 1930 en maakt sinds 2005 onderdeel uit van de Duitse Huettemann Group.