Truckshow Appelscha in Odoorn afgelast!

Geplaatst door

Truckshow Appelscha zou dit jaar in Odoorn gehouden worden maar ook daar slaagt de organisatie er niet in om de show door te laten gaan. De show van 13, 14 en 15 september 2019 is dan ook afgelast. Hier lees je het officiële statement van de organiserende chauffeursvereniging 'De Blauwe Jongens':

'Organisatorische problemen hebben geleid tot een situatie waarin de organisatie de veiligheid niet meer kon garanderen' is het enige wat de organisatie bij navraag aan ons kwijt wil. Hier het officiële statement van de organisatie:

Maandenlang is er door de organisatie van Chauffeursvereniging de Blauwe Jongens met bloed, zweet en tranen gewerkt om de ultieme show/evenement neer te zetten. Dit jaar zou het voor de eerste keer worden georganiseerd in Odoorn. Een diverse programmering, prachtige vrachtwagens, oldtimers, mini trucks, catering en een...heleboel aan gezelligheid en bezoekers en liefhebbers van Vrachtwagens, mini Trucks, Oldtimers en muziek de ideale ingrediënten voor een bijzonder weekend/feest.

De organisatie kon niet wachten om de eerste bezoekers door de toegangspoorten binnen te zien komen en de reacties te zien op hun gezichten wanneer ze al het moois ontdekten. Alle inzet van de afgelopen tijd had maar een doel: de bezoekers en deelnemers een onvergetelijke ervaring bezorgen. En als je kijkt naar de voertuigen die in de programmering stonden, de prachtige locatie en alle bijdragende organisaties, dan was dat ook zeker gelukt.

Hoe moeilijk Chauffeursvereniging de Blauwe Jongens het ook vinden om dit nieuws naar buiten te brengen, op een gegeven moment moet je de knoop doorhakken: De Truckshow, Oldtimerdag en Mini Truckshow 13-14-15 september 2019 te Odoorn zal niet plaats gaan vinden. Ook de Truckrun die op zondag 15 september in Odoorn zou plaatsvinden gaat dus niet door. Dus met andere woorden het gehele evenement van 13-14-15 september 2019 te Odoorn zal compleet worden geannuleerd, dus stopgezet door de Vereniging vanwege klemmende organisatorische redenen. Een grote teleurstelling voor de sponsoren, vrijwilligers en deelnemers die hun steun hadden toegezegd aan het evenement
De organisatie wil ontzettend graag alle mensen bedanken die hebben bijgedragen aan alle werkzaamheden.

Met frisse moed wordt naar de toekomst gekeken en het is zeker dat dit niet het einde is, maar een tijdelijke stop of uiteindelijk een definitieve stop. De organisatie hoopt dat iedereen het besluit begrijpt en is uiteraard de komende tijd bereikbaar voor overige informatie en reacties op dit nieuws.

Bestuur Chauffeursvereniging de Blauwe Jongens.