Mammoet Rallysport op volle sterkte naar Valkenswaard

Nieuws
03-11-2017 | Door Iep van der Meer

Het team van Mammoet Rallysport komt op volle sterkte naar Valkenswaard met, naast Martin van den Brink de nieuwe rijder van de tweede Renault rallytruck van het team: Janus van Kasteren.

Janus van Kasteren (jr) is tijdens de komende Dakar rally de snelle assistentie rijder van het team. Hiermee heeft Mammoet Rallysport nu een opvolger gevonden voor Pascal de Baar die voortaan voor het Riwald team uitkomt. 

Martin komt zelf aan de start met de spectaculaire CBH 385, in de volksmond bekend als de 'Sherpa.' Wat ons betreft maken we daar een nickname van, want dat is leuker dan zo'n serie letters en cijfers. Martin rijdt met navigator Daniël Kozlovsky en navigator Wouter Rosegaar. De tweede truck van het team, de K520 wordt dus bemand door Janus van Kasteren. Naast hem zitten monteur Richard Mouw en navigator Wouter de Graaff in de cabine. 

Aanstaande zondag kun je de mannen in actie zien in Valkenswaard tijdens de Pré Proloog. Bij de Mammoet - BIGtruck stand kun je langskomen voor een handtekening van Martin of op de foto met één van onze uiterst vriendelijke en razendknappe promotiedames! Tot ziens in Valkenswaard!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
08-10-2017
BTMammoet.jpg

Martin uit de strijd in Olibya Rally

Mammoet Rallysport heeft door technische problemen de strijd in de Olibiya Rally moeten opgeven. Martin van den Brink,…
Nieuws
11-12-2018
IEP_2023cr-1400.jpg

Het rallyseizoen staat voor de deur!

Het rallyseizoen staat weer voor de deur. De deelnemende trucks aan de Dakar rally zijn al halverwege de oceaan maar…
Nieuws
20-11-2016
Mammoet2-1400.jpg

Mammoet Rallysport is er klaar voor!

Zowel het Mammoet- als het Riwald team maken uitsluitend nog gebruik van Renault Trucks en de nieuwste servicetruck…