Renault in Hardenberg met nieuwe 'High T'

Nieuws
06-03-2018 | Door Tim de Jong

Renault Trucks toont tijdens Transport Compleet Hardenberg een nieuwe Renault T High Special Edition. De truck is uitgerust met alle denkbare opties en voorzien van speciaal spuitwerk. Daarnaast toont Renault op de beurs de nieuwe demovloot.

Hoewel de T-serie volgens de importeur door transporteurs wordt geprezen om het comfort, ruimte, brandstofverbruik en rijprestaties hebben de truck en het merk toch nog steeds groeipotentie als het om imago gaat. Om dat te verbeteren, stelde Renault Trucks Nederland onlangs de Special Edition samen die in Hardenberg te zien zal zijn.

De speciale uitvoering is onder andere voorzien van een 520 pk motor en luchtgeveerde vooras voor nog meer comfort. Daarnaast beschikt de truck over Optivision: een Predictive Cruise Control systeem met GPS. Optivision gebruikt topografische data om de schakelstrategie te optimaliseren en de acceleratie en voertuigsnelheid te reguleren om brandstof te besparen. Verder zijn Adaptive Cruise Control (ACC), een Voith Retarder en Xenon-koplampen inbegrepen. De truck is door Van Winkoop uit Ermelo voorzien van opvallend spuitwerk. Special Interior uit Dronten is verantwoordelijk voor het interieur.  

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
11-03-2020
H_6-1400.jpg

Transport Compleet Hardenberg verplaatst naar december

Transport Compleet Hardenberg is uitgesteld vanwege het corona virus. Hoewel daar geen officieel…
Nieuws
16-03-2016
Crown-Edition-Hardenberg.jpg

Black is beautiful in Hardenberg

Transport Compleet is in Hardenberg van start gegaan. Opvallend is dat alle truckmerken er zijn en er zelfs een actiemodel…
Nieuws
07-08-2019
Renault_Trucks_T_High_Formule_1_Sport_RacingLR.jpg

Renault T High in Formule 1 outfit naar Gorinchem

In samenwerking met Renault Sport Racing ontwikkelde Renault Trucks een speciale T High Renault Sport…