Rijkswaterstaat sluit A67 's nachts af

Nieuws
20-11-2017 | Door Tim de Jong

Rijkswaterstaat voert werkzaamheden uit aan de A67 tussen knooppunt Leenderheide en afrit (38) Helden in de richting van Venlo. Hierdoor is de A67 tussen knooppunt Leenderheide en afrit (38) Helden richting Venlo afgesloten van maandag 20 november tot donderdag 23 november in de avond en nacht van 21.00 uur tot de volgende ochtend 05.00 uur.

Daarnaast vinden er werkzaamheden plaats van vrijdag 24 november 21.00 uur tot maandag 27 november 05.00 uur. Door de werkzaamheden zijn ook de tussenliggende op- en afritten afgesloten alsmede verzorgingsplaats Meelakkers en verzorgingsplaats Het Gevlocht met de daaraan gelegen tankstations. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.  Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze werkzaamheden betreffen onderhoudswerkzaamheden die horen tot het Variabel Onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
29-09-2019
Inhaalverbodsbord.jpg.jpg

Uitbreiding inhaalverbod vanaf 1 januari

Vanaf 1 januari 2020 wordt het inhaalverbod voor vrachtwagens fors uitgebreid. Op een aantal belangrijke wegen…
Nieuws
17-01-2018
bruggen.jpg

Nieuwe minister wil bruggen en tunnels opknappen

Minister Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) gaat oude bruggen en tunnels verjongen en vernieuwen.…
Nieuws
09-05-2018
Rijkswaterstaat_bandenpech.jpg

Rijkswaterstaat test systeem tegen bandenpech

Rijkswaterstaat start samen met de Verkeersonderneming en het Havenbedrijf Rotterdam een proefproject op…