Tien nieuwe Renault T trucks voor Ecotrans

Nieuws
07-01-2022 | Door Tim de Jong

Veevoertransporteur Ecotrans, in december 2019 overgenomen door Nijhof-Wassink, begint het jaar goed met een tiental nieuwe Renault-trucks, waarvan de eerste vijf deze week zijn afgeleverd.

Ecotrans Logistics is gespecialiseerd in stukgoedtransport, warehousing, op- en overslag van verpakte veevoer, premix en kunstmestproducten. Daarnaast wordt in samenwerking met zusterbedrijf Nijhof-Wassink bulktransport van veevoeders, premixen, kunstmest en agrarische producten uitgevoerd.

Nieuwe Renault T

Ecotrans gaat rijden met het nieuwe model Renault Trucks T, dat afgelopen najaar op de markt kwam.  Het bedrijf heeft de eerste vijf uit een order van tien in ontvangst genomen van dealer Nijwa Hengelo. Het gaat om compleet uitgevoerde trucks, waarbij de nadruk ligt op chauffeurscomfort. In de eerste plaats natuurlijk de sterk verbeterde stuurverstelling.

Extra comfort

Maar de trucks krijgen ook een standairco, het comfortabelste bed, een camerasysteem voor de dode hoek aan de rechterkant, koelkast, standkachel, adaptive cruisecontrol, optivision en optiroll voor een laag brandstofverbruik, luxe chauffeursstoel, leren stuurwiel, DAB radio, aslastindicator, LED verlichting achterzijde en een kastenwand in de cabine voor maximale opbergruimte!   

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
16-12-2020
Renault_Transports_Blanc_2.jpg

Renault T 520 verwijst naar R 420 Turboleader

Leuk gedaan: Het Franse Transport Blanc, vrij vertaald Wit Transport, nam een nieuwe Renault T High 520 in…
Nieuws
29-08-2017
Arie_de_Jong_1.jpg

Mooiste Renault T-serie verkozen

Renault heeft klanten en belangstellende gevraagd welke T-serie de mooiste van Nederland zou zijn. Nadat vele honderden…
Nieuws
25-06-2020
Thomann1.jpg

Thomann viert 25-jarig jubileum in stijl

De Zwitserse Renault truckdealer Thomann Nutzfahrzeuge heeft op geheel eigen wijze zijn 25-jarig jubileum gevoerd.…