Nieuws
13-06-2024 | Door Maarten van der Westen

Secure Truck Parking Isoparc in het Franse Sorigny is overgenomen door TIP. Het bedrijf wil de parkeerplaats komende tijd verder uitbreiden en verbeteren.

De beveiligde parkeerplaats ligt bij Sorigny, ten zuiden van Tours. Hier komen drie belangrijke snelwegen samen: de A10, A85 en A28. Secure Truck Parking Isoparc ligt vlakbij een afrit van de snelweg A10, die Parijs verbindt met Bordeaux. Dagelijks passeren hier zo’n 7.000 vrachtwagens.

Op dit moment telt de parkeerplaats 146 parkeerplaatsen, die allemaal overdekt zijn met zonnepanelen. TIP heeft grootste plannen met de parkeerplaats. Binnenkort beginnen werkzaamheden, waarbij het aantal plaatsen wordt uitgebreid naar 179. De beveiliging wordt ook onder handen genomen, met onder andere betere videobewaking. De werkzaamheden moeten komende lente zijn afgerond.

Ook voor de chauffeurs wordt de parkeerplaats een veel aangenamere plaats om te verblijven. Er komt een gebouw met een lounge, toiletten en douches. Ook komt er een wasserette, een fitnessruimte en verkoopautomaten. TIP weet hierbij wat ze doen. De andere parkeerplaats van het bedrijf, Secure Truck Parking Deltapark in Dourges werd onlangs uitgeroepen tot winnaar van de Truck Parking of the Year 2024 award van belangenorganisatie Esporg.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
23-09-2015
Joose-truckparking.jpg

Nieuwe parking in Antwerpen op komst

In de altijd drukke haven van Antwerpen realiseert containervervoerder Joosen, dat daar over een flink terrein beschikt,…
Nieuws
16-07-2018
parking_nobis_LR.jpg

Minister wil meer beveiligde parkeerplaatsen

Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat streeft naar uitbreiding van het aantal beveiligde…
Nieuws
30-03-2018
maasvlakte-plaza.jpg

Parking Maasvlakte Plaza wordt uitgebreid

Momenteel telt Maasvlakte Plaza ruim 350 parkeerplaatsen. Naar verwachting kunnen er nog circa 150 parkeerplaatsen…
BIGtruck online magazine is een onderdeel van Transwebgroup Coöperatief U.A.