Vijf jaar Mainfreight in Europa

Nieuws
18-04-2016 | Door Iep van der Meer

Mainfreight hield afgelopen weekend een familiedag in S'Heerenberg ter gelegenheid van het vijfjarige Europese jubileum.

Vijf jaar geleden is het alweer dat de Wim Bosman Groep verkocht werd aan Nieuw Zeelandse Mainfreight. Hiermee maakte dat bedrijf de stap naar het Europese continent nadat eerder al de Australische, Aziatische en de Amerikaanse markt betreden werden. Met dit laatste stapje mag Mainfreight zich een wereldwijd actieve logistieke dienstverlener noemen.

De meest opvallende verandering is natuurlijk de omkleuring van de vloot naar de frisse Mainfreight huisstijl. Tijdens de festiviteiten afgelopen weekend stond er een fraaie MAN LZV in de nieuwe uitdossing te glimmen. Zelf vinden we dan zo'n Australische Volvo B-Double net wat spannender, maar dat kan aan ons liggen..

Het was een gezellig feestje daar in S'Heerenberg met vertier voor jong en oud, in en rond de feesttent. Gefeliciteerd en op naar het volgende jubileum!

 

Meer op Transport&Milieu.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
25-04-2017
DenHartogh-MAN-TGS-LR.jpg

Honderd nieuwe MAN's en Volvo's voor Den Hartogh

Logistiek dienstverlener Den Hartogh heeft bij MAN en Volvo in totaal honderd nieuwe trucks aangeschaft.…
Nieuws
23-11-2016
Mainfreight-BT.jpg

Wim Bosman wordt Mainfreight

De Wim Bosman Groep heeft officieel aangekondigd dat de organisatie haar naam gaat veranderen in Mainfreight, ingaande december…
Nieuws
27-03-2019
IMG_1428.jpg

Dikke auto's op Transport Compleet

Transport Compleet in Hardenberg kende twee drukke eerste dagen. Op 28 maart is de beurs voor het laatst open en als…