Voorwinden Groep kiest Actros RoadStars Edition

Nieuws
28-07-2016 | Door Iep van der Meer

De Voorwinden Groep heeft een Actros 2563 LS 6x2 trekker in RoadStars Limited Edition op de weg gezet. De indrukwekkende dikke Benz wordt ingezet voor kassenbouw door heel Europa.

De Actros RoadStars Limited Edition 2563 LS met zijn GigaSpace-cabine is voorzien van de 630 pk sterke motor. Dat vermogen wordt door de Voorwinden Groep ingezet om machines en materialen voor de kassenbouw door heel Europa te vervoeren. Als onderaannemer rijden zij hun eigen machines en kassenmaterialen naar de nieuwbouw projecten van hoofdaannemer Havecon Kassenbouw B.V. De RoadStars Limited Edition, al een uniek exemplaar van zichzelf, is zeer compleet uitgerust met Xenon verlichting en Alcoa lichtmetalen wielen. En ook de cabine is daarbij niet overgeslagen: met zijn lederen bekleding, standkachel en -airco is deze truck een echte chauffeursauto. Daar is Voorwinden Groep chauffeur Jurgen de Bruijn (44) het mee eens: “De Actros is het topmodel uit de serie. Deze RoadStars Limited Edition is dáár dan weer het neusje van de zalm van. Qua comfort is dit echt perfect.” Aan de veiligheid van de chauffeur en zijn medeweggebruikers is ook gedacht. De Actros is namelijk uitgerust met het complete pakket aan veiligheidssystemen, waaronder Active Brake Assist 3 en afstandsregeling. 

 

Na aflevering bij ROGAM Bergschenhoek is de Actros opgebouwd met zeer veel extra opties. De truck werd onder meer voorzien van schuifschotel en hefbare voorloopas. Ook aan het uiterlijk van de truck van de Voorwinden Groep is veel geconfigureerd. Naast RVS lampenbeugels en Amerikaanse train-hoorn is aan de linkerzijde een extra grote tank toegevoegd. Dankzij de flitslampen, Deense achterlichten, extra lampjes in de grille, langs de zijfenders en extra flitslampen bovenop de cabine is de Actros RoadStars Limited Edition ook in het donker een ware blikvanger. De cabine is uitgerust met een flatscreen TV en Clang en Nato stopcontacten.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
13-09-2018
IEP_2030-1400.jpg

Nieuwe Actros weer zuiniger en schoner

Mercedes-Benz toont tijdens de IAA 2018 in Hannover de nieuwe generatie van de Actros. Verder verfijnde elektronica…
Nieuws
03-09-2020
KCB_1a_klLR.jpg

Compleet uitgeruste Mercedes Actros als visitekaartje

Sinds kort heeft Kuijpers Carp Baits (KCB) International uit het Brabantse Lieshout een nieuwe Actros…
Nieuws
28-02-2017
flowershuttle.jpg

Actros als Flower Shuttle

Dutch Quality Flowers uit Honselersdijk zet twee nieuwe Mercedes-Benz Actros trekkers in. De 1848 LS trekkers met hun GigaSpace…