Nieuws
30-01-2021 | Door Iep van der Meer

Sandstra Transport uit Bolsward wordt overgenomen door Van Straalen en De Vries, kortweg VSDV. Volgens Sandstra wordt door de overname een mooie toekomst voor het bedrijf en de werknemers gegarandeerd. De standplaats in Bolsward blijft gehandhaafd, en daar blijft ook de planning plaatsvinden.

Bij de overname gaat het om een vloot van 36 eigen voertuigen en 40 medewerkers. Sandstra Transport is actief op het gebied van losgestorte lading met afzetcontainers en moving floor opleggers. Deze werkzaamheden zijn een mooie aanvulling voor de vloot van rond de 30 containerauto's van VSDV Container Transport BV. Naast de eigen medewerkers en de vloot van Sandstra gaan ook de ca. 20 vaste charters mee naar VSDV. 

Volgens een woordvoerder van VSDV vormt de overname een mooie stap waarmee de continuïteit van de dienstverlening aan de klanten gewaarborgd wordt. 

Van Straalen en De Vries is de laatste tijd behoorlijk op overnamepad. Het bedrijf is actief in vele sectoren van transport zoals winkeldistributie, geconditioneerde transporten, het vervoer met schuifzeiltrailers en het vervoer van afzetcontainers. VSDV is zowel nationaal als internationaal actief en het bedrijf heeft nu rond de 600 trekkende eenheden.

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
29-10-2020
11262-OttenRenault12916_1.jpg

VSDV groeit door met overname Otten Hoogeveen

Na de overname van TLS Logistics en eerder al Franken Transport neemt Van Straalen en De Vries nu ook Otten…
Nieuws
20-02-2017
PvdKooij_XP_3.jpg

Iveco Stralis 'Light' voor Van der Kooij

P. van der Kooij Groep uit Schiedam heeft onlangs een nieuwe Iveco Stralis Super Light in gebruik genomen. Deze…
Nieuws
29-02-2016
Oenemavb3.jpg

Bulthuis oplegger voor Oenema

Oenema Transport uit Heerenveen rijdt met twee opvallende paarse DAF trucks. Eén van die twee vormt sinds dit weekend een…