Wacht niet langer - Regel je slimme tachograaf vóór eind 2024!

Nieuws
30-08-2024 | Door Iep van der Meer

De klok tikt voor alle internationale transporteurs: nog maar vier maanden te gaan om je vrachtwagens uit te rusten met de nieuwe generatie slimme tachografen. Vanaf eind 2024 zijn de nieuwe tachografen verplicht die zijn uitgerust met een analoge of ‘oude’ digitale tachograaf, en wachten tot het laatste moment kan je flink in de problemen brengen. Denk aan boetes, stilstand en administratieve rompslomp.

TruckXL staat klaar om je snel en efficiënt te helpen deze overgang te maken. Mis deze deadline niet en voorkom stress en gedoe. Onderneem vandaag nog actie en bezoek een TruckXL-vestiging in jouw buurt (klik hier) en vind de vestiging bij jou in de buurt ). Wij zorgen ervoor dat je tijdig aan alle eisen voldoet, zodat je zonder zorgen de weg op kunt blijven gaan. 

Waarom nu handelen?

Het nieuwe jaar komt sneller dan je denkt. Het is cruciaal om deze overstap niet uit te stellen. TruckXL biedt niet alleen de nieuwste technologie, maar ook de ondersteuning die je nodig hebt om soepel over te gaan. Met slechts enkele maanden te gaan, is het essentieel om nu actie te ondernemen. (Klik hier) om te zien wat de nieuwe tachograaf betekent voor jou als chauffeur en wat de verschillen zijn ten opzichte van de vorige generaties)

Kom in actie!

Wacht niet langer en regel vandaag nog je slimme tachograaf bij TruckXL. Wij maken het je gemakkelijk en zorgen ervoor dat je vrachtwagens volledig compliant zijn met de nieuwe EU-regels. Zo voorkom je boetes, stilstand en onnodige stress. De tijd dringt, dus neem snel contact met ons op en laat ons je helpen deze belangrijke stap te zetten.

Klik hier voor meer informatie!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
10-04-2018
IEP_8807-1400.jpg

Verscherpt toezicht op 1-minuut maatregel tachograaf

Tachografen die sinds oktober 2011 zijn ingebouwd hebben een andere manier van afronden. Daardoor…
Nieuws
01-08-2023
Digitale tachograaf

Uitloopregeling voor oude tachograaf

Uitloopregeling voor oude tachograaf
Nieuws
14-09-2023
17630-chauffeurskaart

Boetes voor oude kaart in Smart Tacho 2

De Smart Tachograaf 2 die in nieuwe trucks is gemonteerd registreert automatisch iedere grenspassage. Daarmee hoef…
BIGtruck online magazine is een onderdeel van Transwebgroup Coöperatief U.A.